FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

FCU Fans! - Jaargang 04 - Nummer 02

23-12-2008

0 reacties


Vlak voor de kerstdagen ontvingen de leden het tweede nummer van het seizoen 2008-2009 van FCU Fans!. Dit keer onder meer met een mega-interview met o.a. Co Adriaanse en Robin Nelisse. Een kleine greep uit de inhoud:

Inhoud FCU Fans! - December 2008 - Jaargang 04 - Nummer 02

  Van het bestuur - In deze editie blikt het bestuur terug op de gesprekken die zijn gevoerd met Frans van Seumeren en Jan Willem van Dop. Daarnaast informatie over het aanstaande home, de nieuwe FCU Fans Supporterscard en is de jaarvergadering aangekondigd. (pag. 4-5)
  Clubs in privaat eigendom - Red Bull Salzburg als voorbeeld voor FC Utrecht? - In november trok het bestuur op uitnodiging van de hoofdsponsor Elektrosafe BV naar Salzburg om daar onder een interview met Co Adriaanse te hebben. Maar de reis hield tevens een stevige kennismaking in met de club Red Bull Salzburg, inzicht in de organisatie en een zeer uitgebreide rondleiding op het trainingscomplex. Een verslag. (pag. 8-9)
  Vrouwen FC Utrecht aan het woord - Zoals gebruikelijk neemt één van de dames van het vrouwenteam de pen ter hand voor een persoonlijke noot. Voor het tweede nummer van het seizoen hebben we international Anouk Hoogendijk bereid gevonden om een bijdrage te leveren. (pag. 10-11)
  Hoe is het met...Co Adriaanse, Chris Kronshorst, Luc Nijholt en Robin Nelisse - In het weekend van 8 en 9 november zijn wij met dank aan onze hoofdsponsor Elektrosafe BV, naar Salzburg afgereisd om daar een ontmoeting te hebben met maar liefst 4 oud- FC Utrechtspelers. In chronologische vorm: Co Adriaanse, Chris Kronshorst, Luc Nijholt en Robin Nelisse. Het werd een memorabele trip, met louter warme ontmoetingen. (pag. 12-23)
  Hoe is het met...Co Adriaanse, Chris Kronshorst, Luc Nijholt en Robin Nelisse - (vervolg) Daags na de zeer verdiend gewonnen wedstrijd tegen Austria Wien (5-1, met een knappe kopgoal van de scherp spelende Robin Nelisse) troffen we de heren op het prachtige trainingscomplex Taxham. Terwijl Co Adriaanse door Hubert en Rob werd geïnterviewd, spraken Alexander en Hugo eerst met Robin Nelisse, waarna Chris Kronshorst en Luc Nijholt samen achter de tafel plaatsnamen om met hun in gesprek te gaan.. (pag. 12-23)
  Jeugdopleiding FC Utrecht - Zoals u inmiddels van ons gewend bent vragen wij ieder nummer Koos van Tamelen als Hoofd Opleidingen van FC Utrecht om even zijn kijk te geven op hoe ‘zijn’ jongens er momenteel voor staan. (pag. 24-25)
   


Daarnaast nog de column van Hans van Echtelt ("Blijvertjes en passanten") en de rubriek Collector's Item. Uiteraard staan wij open voor opmerkingen en suggesties voor de volgende uitgave van FCU Fans!. Gebruikt u dan hiervoor a.u.b. het daarvoor bestemde mailadres zoals weergegeven in de colofon. Of gebruik hiervoor het postadres zoals weergegeven op de contactpagina van deze site.

Het volgende nummer van FCU Fans! (Jaargang 04 - Nummer 03) zal eind maart worden uitgegeven.

Bestuur True Support & Redactie FCU Fans!

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing