FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zwaar verlies FC Utrecht in Rotterdam

01-05-2011

4 reacties


Voor zowel Excelsior als FC Utrecht stond de voorlaatste competitiewedstrijd in het teken van de play-offs. De Rotterdammers proberen de strijd tegen degradatie alsnog te ontlopen, de bezoekers hoopten op de achtste plaats en mogelijk weer Europees voetbal.

Excelsior behield door de 3-1 zege drie punten achterstand op De Graafschap dat een slechter doelsaldo, maar wel een gemakkelijker slot heeft. Voor FC Utrecht dreigt het seizoen in mineur te eindigen, nu Heracles is voorbij geslopen.

Beide ploegen realiseerden zich zondag alleen profijt te hebben bij volle winst. Het aanvallend voetbal leidde tot een aantrekkelijke eerste helft, waarin de beste kansen voor de thuisploeg waren. Waar FC Utrecht het vooral met afstandsschoten probeerde, kwam Excelsior geregeld in de buurt van doelman Vorm.

In de 25e minuut had de huidige nummer één van Oranje geen respons op een knappe inzet van Geert-Arend Roorda, aan wie de Rotterdammers sinds de huurovereenkomst met Heerenveen plezier beleven. Roorda rondde een mooie combinatie met Ryan Koolwijk af.

Slechts zes minuten later stond het al 2-0. Guyon Fernandez zette goed door, troefde de verdedigers uit Utrecht af. Via Marvin Zeegelaar kwam de bal bij de scorende Roland Bergkamp.

Na de rust gaf FC Utrecht de indruk dat de zomervakantie al was begonnen. De vermoeienissen van een lang seizoen en de tegenslagen van talrijke blessures hebben de ploeg gefrustreerd. De hoon van de meegereisde fans richtte zich eerst op trainer Ton du Chatinier, die werd weggezwaaid, en vervolgens klonkt het 'Schaam je kapot' vanaf het uitvak op Woudestein.

Vorm stond het verst van hen af. Het was voor FC Utrecht slechts aan de doelman te danken dat er geen grotere uitslag op het scorebord kwam.

Hij onderscheidde zich enkele keren en capituleerde alleen bij de tweede treffer van de middag van Roorda die na zijn komst in de winterstop al zes keer scoorde voor Excelsior. Invaller Frank Demouge paktebij Utrecht kort voor tijd nog zijn treffer mee: 3-1.

Bron: nusport.nl

 

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing