FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zullo en Schepers op Fan Village

18-05-2013

1 reactie


FC Utrecht speelt zondag de terugwedstrijd in de play-offs tegen sc Heerenveen. Om 16:30 uur wordt afgetrapt tegen de Friezen. Jouw voetbalmiddag kan al eerder beginnen, want vanaf 15:00 uur ben je welkom bij een nieuwe editie van FC Utrecht Fan Village.

Op het Westplein bij de Cityside kunnen jong en oud zich vermaken met een aantal nieuwe attracties waaronder een discospringkussen en de bungeerun. Wil je liever iets anders doen? Dan kun je meedoen aan de andere activiteiten, zoals voetbal, hooghouden en puntenschieten. Hier kun je mooie prijzen mee winnen. Een DJ, die gezellige FC Utrecht muziek draait, omlijst dit tweewekelijkse evenement voorafgaand aan de thuiswedstrijden.

Eén van de nieuwe attracties is het discospringkussen. Op het eerste gezicht lijkt het een normaal springkussen, maar in het springkussen zijn discolampen en een geluidsinstallatie ingebouwd. Als de muziek en lampen aangaan verandert het springkussen in een echte disco. Wil je toch liever iets anders doen? Dan bieden het opblaasbare voetbalveld en de bungeerun uitkomst. Bij de bungeerun zit je vast met een elastiek en moet je zo ver mogelijk proberen te rennen. Het opblaasbare voetbalveld is omringd met een opblaasbare boarding waarin je een balletje kunt trappen.

De bezoekers van Fan Village kunnen net als voorgaande keren deelnemen aan de bekende voetbalcompetities. Ben jij goed in hooghouden, heb je een snoeihard schot of kan jij zeer gericht schieten? Aankomende zondag heb je de kans om een zo hoog mogelijke score neer te zetten of je huidige score te verdedigen. En wie weet win jij aan het einde van het seizoen wel een mooie prijs.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing