FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zullo en Schepers op Fan Village

18-05-2013

1 reactie


FC Utrecht speelt zondag de terugwedstrijd in de play-offs tegen sc Heerenveen. Om 16:30 uur wordt afgetrapt tegen de Friezen. Jouw voetbalmiddag kan al eerder beginnen, want vanaf 15:00 uur ben je welkom bij een nieuwe editie van FC Utrecht Fan Village.

Op het Westplein bij de Cityside kunnen jong en oud zich vermaken met een aantal nieuwe attracties waaronder een discospringkussen en de bungeerun. Wil je liever iets anders doen? Dan kun je meedoen aan de andere activiteiten, zoals voetbal, hooghouden en puntenschieten. Hier kun je mooie prijzen mee winnen. Een DJ, die gezellige FC Utrecht muziek draait, omlijst dit tweewekelijkse evenement voorafgaand aan de thuiswedstrijden.

Eén van de nieuwe attracties is het discospringkussen. Op het eerste gezicht lijkt het een normaal springkussen, maar in het springkussen zijn discolampen en een geluidsinstallatie ingebouwd. Als de muziek en lampen aangaan verandert het springkussen in een echte disco. Wil je toch liever iets anders doen? Dan bieden het opblaasbare voetbalveld en de bungeerun uitkomst. Bij de bungeerun zit je vast met een elastiek en moet je zo ver mogelijk proberen te rennen. Het opblaasbare voetbalveld is omringd met een opblaasbare boarding waarin je een balletje kunt trappen.

De bezoekers van Fan Village kunnen net als voorgaande keren deelnemen aan de bekende voetbalcompetities. Ben jij goed in hooghouden, heb je een snoeihard schot of kan jij zeer gericht schieten? Aankomende zondag heb je de kans om een zo hoog mogelijke score neer te zetten of je huidige score te verdedigen. En wie weet win jij aan het einde van het seizoen wel een mooie prijs.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing