FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zorgen over communicatie naar de fans

24-08-2014

54 reacties


Ondanks dat wij nog altijd van mening zijn dat wij ons niet met het technische beleid van de club dienen bezig te houden, hebben we wel een gesprek aangevraagd. Dit heeft alles te maken met de wijze van communiceren en de verwachtingen die bij de supporters zijn gewekt rondom de nieuw ingeslagen weg. Hierdoor is onrust ontstaan, ook bij een deel van onze leden. En daar gaan we juist wel over.
 
In een brief van 21 maart aan de SSC-houders werd gesteld dat er ruimte was gecreëerd in het budget om nieuwe spelers aan te trekken. Dit wekt de suggestie dat er uitgebouwd kan worden. Iets dat gezien het matige seizoen bittere noodzaak was, maar met vertrek van sterkhouders als Mulenga, Delpierre en De Ridder ook geen eenvoudige opgave.
 
Recenter werd gesteld dat een transfer van Michel Vorm als extraatje gezien werd. Met de transfer van De Ridder en Bulthuis en het wegvallen van de salarissen van grootverdieners als Mulenga en Van der Gun was de noodzaak weg om meer spelers (Ruiter, Toornstra) te verkopen. Althans, dat was het signaal. Die zouden alleen voor de hoofdprijs gaan. Vorig jaar werd de prijs op het hoofd van de laatste nog op 8-10 miljoen gezet. Nu blijkt het geheel toch iets genuanceerder te liggen en was de kwestie Vorm wel degelijk van invloed op de onderhandelingen over Toornstra, zo blijkt uit meerdere signalen die FC Utrecht de afgelopen uren naar buiten heeft gebracht. De belangrijkste speler van FC Utrecht en meest scorende middenvelder van de Eredivisie sinds zijn aantreden in februari vorig jaar.
 
Nogmaals, ons gaat het niet om de invulling van het technische beleid maar wel om de manier hoe er met de supporters wordt omgegaan. Natuurlijk is veelvuldig gesteld dat we nog in financieel zwaar weer zitten, maar de supporters hebben vooralsnog het idee (weer) een worst te zijn voorgehouden. En de tijd dat worsten in de Galgenwaard wèl succesvol waren ligt ver achter ons.
 
Wij betreuren het overigens dat FC Utrecht geen moeite heeft gedaan om ons te betrekken bij de gesprekken die inmiddels al hebben plaatsgevonden. Wij hebben onze teleurstelling daarover ook duidelijk uitgesproken bij FC Utrecht. Mocht dit tot een vervolg leiden, dan communiceren wij daar uiteraard weer met jullie over.
 
Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 54 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing