FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zondag kinderfeest in Stadion Galgenwaard

09-12-2011

0 reacties


Alle kinderen tot en met 12 jaar met een seizoenkaart zijn zondag samen met één van hun ouders van harte welkom op een voetbalfeestje in Stadion Galgenwaard. Ze worden persoonlijk door de club uitgenodigd om voor de wedstrijd tegen Feyenoord in een eigen ruimte een leuke voetbalmiddag te beleven met bezoek van spelers van FC Utrecht en een heuse voetballoterij.

"Diverse kinderen hebben afgelopen zondag een nare ervaring beleefd", zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht. "Ik begrijp dan ook heel goed, dat ouders twijfelen of ze hun kinderen opnieuw naar een voetbalstadion willen laten gaan. Dat gevoel willen we zo snel mogelijk weg hebben en dat kan maar op één manier: door die kinderen in de Galgenwaard een ongelooflijk leuke middag te bezorgen. Zodat dit het beeld gaat worden wat ze zal bijblijven. Want wij willen juist kinderen en families de komende jaren graag in ons voetbalstadion zien. Die vriendschap verbindt onze club", aldus Van Schaik. "We bieden onze ongeveer 700 jongste seizoenkaarthouders daarom een leuke middag aan, waaraan ook spelers van FC Utrecht meedoen. Ook hebben we 100 kinderen van Feyenoord (de Kameraadjes) uitgenodigd, omdat kinderen kunnen laten zien wat verbinden is, ongeacht van welke club je bent."

De kinderen worden zondag om 12.30 uur ontvangen in een tot feestzaal omgetoverde ruimte. "Er is een verloting met geweldige prijzen, de kinderen krijgen van alles te drinken en te snoepen, voor iedereen ligt een t-shirt met toepasselijke tekst klaar en ook Ricky van Wolfswinkel komt een kijkje nemen", kondigt Van Schaik aan. "Hij is zondag in Stadion Galgenwaard om na zijn vertrek afgelopen zomer naar Portugal officieel afscheid van de supporters te nemen. De kinderen kunnen handtekeningen krijgen van FC Utrecht-spelers en met ze op de foto. En ze krijgen nog een leuke attentie mee naar huis."

‘Supporters van de toekomst'
"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe naar wij het vinden wat een deel van de kinderen afgelopen zondag heeft moeten meemaken", zegt Wilco van Schaik. "We hebben ook vele reacties gehad van ouders, die verontwaardigd waren en dat is begrijpelijk. Maar ik zeg daarbij, dat het echt heel lang geleden is dat hier voetbalgeweld van enige omvang heeft plaatsgevonden. En laat duidelijk zijn dat wij en 20.000 andere mensen dit ook niet gewild hebben. Het was een heel naar incident, maar hopelijk ook echt een incident", aldus de algemeen directeur van FC Utrecht. "Neemt niet weg, dat we met zijn allen afstand moeten nemen van dat geweld en de kinderen -onze supporters van de toekomst- laten zien, dat het in het stadion eigenlijk altijd heel leuk is. Wij blijven er als FC Utrecht alles aan doen om dat zo te laten blijven."

De seizoenkaarthouders tot en met 12 jaar krijgen een persoonlijke uitnodiging per post of mail voor deze middag. Overige kinderen die er tegen FC Twente ook waren tot en met 12 jaar, kunnen zich melden via info@fcutrecht.nl Want ook voor deze éénmalige bezoekers wil FC Utrecht in de tweede seizoenhelft iets terug doen.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing