FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

“Zolang een kans, dan altijd voor gaan”

20-04-2012

3 reacties


FC Utrecht trainde deze week met een goed gevoel richting de wedstrijd van zaterdag tegen RKC Waalwijk. De 4-2 winst van afgelopen weekend tegen VVV-Venlo zorgde ervoor dat de ploeg van trainer Jan Wouters op de ranglijst echt naar boven kan kijken. "De druk is nu van de ketel, maar ik vind dat we nu gewoon voor iedere overwinning moeten gaan", zegt Jan Wouters.

Gezien de ontwikkelingen in de Eredivisie en de stand op de ranglijst is er nog steeds een kans dat FC Utrecht de play-offs voor Europees voetbal kan halen. "Zolang er een kans is, moet je er altijd voor gaan", benadrukt Wouters in de aanloop naar de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

"Het is een ploeg die vrijuit kan voetballen", beschouwt de trainer de tegenstander. "Zij spelen nog volop voor de play-offs. Dat is gezien hun doelstelling een bonus voor de club." Dat de ploeg van trainer Ruud Brood niet boven haar stand leeft, laten de resultaten wel zien. Zo werd er onder andere afgelopen weekend in Almelo gelijkgespeeld. "RKC wil graag voetballen. Dat hebben we bijvoorbeeld wel gezien tegen PSV toen won RKC met 2-1", vertelt Wouters

Afwezigen
FC Utrecht moet het zaterdagavond doen zonder Jacob Mulenga, Anouar Kali en Frank Demouge. Laatst genoemde heeft nog te veel last van zijn hoofd na de botsing met Ismo Vorstermans in het duel van zondag tegen VVV. Na die botsing werd de hoofdwond van Demouge gehecht en speelde hij tot een half uur voor het einde nog door. Op advies van de dokter wordt er voorzichtig met de aanvaller omgegaan, waardoor hij zal ontbreken op het wedstrijdformulier. Ook Anouar Kali ontbreekt met een lichte enkelblessure.

Het duel tegen RKC Waalwijk begint zaterdagavond om 19:45 uur. De wedstrijd staat onderleiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhpoto/ Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing