FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zeven man afwezig tegen VVV

17-12-2010

10 reacties


Ton du Chatinier reist dit weekend met een gehavende groep naar Venlo. Khalid Sinouh (hamstring), Alje Schut (ziek), Ricky van Wolfswinkel (sleutelbeen), Frank Demouge (lies), Jacob Lensky (lies), Jacob Mulenga en Michael Zullo (geopereerd en revalideert in Australië) zijn niet inzetbaar aan het einde van een bijzonder lange eerste competitiehelft.

Twee spelers van Jong FC Utrecht zijn in de selectie opgenomen voor het duel met VVV. Dat zijn de twintigjarige aanvaller Attila Yildirim en doelman Erik Cummins, die woensdag ook al in Liverpool op de bank zat.

Gezien de weersomstandigheden en het ontbreken van veldverwarming onder het veld van VVV is het overigens nog afwachten of het duel zondag door kan gaan. Omdat Zoudenbalch vrijdag bedekt lag onder een laag sneeuw werd de training binnen afgewerkt. Zaterdag hoop de technische staf de laatste training op het kunstgras af te kunnen werken.

De druk ligt in ieder geval bij de thuisclub, zo gaf Du Chatinier vrijdagmiddag aan. "Zij moeten nu punten gaan pakken. Dat voelt een team, maar een trainer ook." VVV wisselt volgens Du Chatinier regelmatig van formatie en speelstijl. De ene keer een ‘kommetje' en dan een ‘ruit' op het middenveld. We zijn op beide voorbereid", aldus Du Chatinier.

De trainer keek ook nog terug op de trip naar Liverpool. "Eén grote happening", stelde hij vast. Du Chatinier citeerde uit één van de mailtjes die FC Utrecht ontving van supporters van Liverpool, die aangaven dat ze zeer onder de indruk waren van de belangrijke bijdrage die de meegereisde aanhang van FC Utrecht leverde aan de entourage op Anfield woensdagavond.

De spelers van FC Utrecht wilden hun shirtjes na afloop in het vak gooien. Maar dat mocht niet van de Engelse politie. Dat zal woensdag tegen FC Volendam alsnog gebeuren, beloofde Du Chatinier. Als dank voor de steun.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing