FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zes competitieduels Beloften in Spakenburg

27-07-2016

3 reacties


Zes competitiewedstrijden van Jong FC Utrecht worden gespeeld aan de rode zijde van De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg. De overige dertien thuisduels werkt de ploeg van trainer/coach Robin Pronk af in Stadion Galgenwaard.

De beloftenploeg van FC Utrecht wijkt op gezette tijden uit naar IJsselmeervogels om het hoofdveld van Stadion Galgenwaard tijdens het speelseizoen te ontlasten. Het betreft de thuisduels van Jong FC Utrecht tegen Helmond Sport (vrijdag 30 september), MVV (vrijdag 21 oktober), FC Emmen (vrijdag 2 december), Jong PSV (vrijdag 3 februari), Achilles’29 (vrijdag 10 maart) en FC Eindhoven (vrijdag 17 maart).

“Het geniet onze voorkeur om thuiswedstrijden in onze eigen thuishaven te spelen, Stadion Galgenwaard”, zegt Operations Manager Raimond de Haas van FC Utrecht. “Om de kwaliteit van het veld te waarborgen voor de wedstrijden van de hoofdmacht van FC Utrecht, Jong FC Utrecht én het EK voor vrouwen dat in de zomer van 2017 deels in Utrecht wordt afgewerkt, hebben we besloten verdeeld over het seizoen zes keer naar een andere speellocatie uit te wijken. Het is de eerste keer dat wij met een team aantreden in de Jupiler League, dus organisatorisch moeten we ondervinden wat dit inhoudt. Na het seizoen worden al onze keuzes grondig geevalueerd.”

De faciliteiten van Sportcomplex Zoudenbalch voldoen niet aan de eisen die worden gesteld aan Jupiler League voetbal, hetgeen De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg te bieden heeft wél. Beide ploegen bereikten eind vorige week overeenstemming over de incidentele speellocatie.

Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben gratis toegang tot alle competitiethuiswedstrijden van Jong FC Utrecht. Ook de zes duels die bij IJsselmeervogels worden gespeeld. “We beseffen terdege dat het niet voor iedereen zomaar mogelijk is om naar Bunschoten-Spakenburg af te reizen. Daarom bieden we bij de zes wedstrijden die onze beloftenploeg speelt op De Westmaat gratis busvervoer aan van Stadion Galgenwaard naar De Westmaat en vice versa voor de houders van een Gouden Seizoenkaart. Hierover krijgen de seizoenkaarthouders nog bericht.”

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing