FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zaterdagavond Fan Village bij FC Utrecht

27-03-2013

4 reacties


Aanstaande zaterdag neemt FC Utrecht in het eigen Stadion Galgenwaard op tegen VVV-Venlo. De wedstrijd begint om 19.45 uur, maar vanaf 18.00 uur ben je al van harte welkom op Fan Village. Op het plein voor de Cityside is weer van alles te zien en te doen en kunnen supporters alvast warm worden voor de wedstrijd.

Net als vorige Fan Village vindt ook deze keer een drietal competitie-elementen plaats. In de categorieën t/m 12 jaar en 13 jaar en ouder kunnen supporters weer meedoen aan een hooghoud-competitie, een snelheidsschieten-competitie en een punten schieten-competitie. Vorige keer hebben de deelnemers met een aantal goede scores de lat al flink hoog gelegd. Verdedigen zij deze Fan Village hun scores, of ben jij degene die na dit weekend bovenaan staat? Aan het einde van het seizoen ontvangen de zes winnaars een mooie prijs.

Sfeer
Om Fan Village nog sfeervoller te maken, wordt de muziek zaterdagavond verzorgd door een heus dweilorkest. Met hun muziek op de achtergrond kunnen supporters weer gebruik maken van alle aanwezige voetbalattracties. Hiernaast zijn ook de Junior Tigers, de FC Utrecht Fanshop en Skoda aanwezig. Omdat Fan Village plaats vindt rond etenstijd, zorgt huiscateraar Maison van den Boer ervoor dat de bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Neem je FC Utrecht-shirtje, -sjaaltje, of -petje mee, of bezoek de stand van de fanshop. Om kwart voor zeven brengen twee spelers namelijk weer een bezoek aan Fan Village. Een half uur lang zitten zij klaar om handtekeningen uit te delen. Wie deze twee spelers zijn maken we later bekend op de website.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing