FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur: Open Dag

25-06-2012

8 reacties


Aanstaande zaterdag is het zover: de jaarlijkse Open Dag van FC Utrecht bij Stadion Galgenwaard. Een dag waarop FC Utrecht zijn deuren opent en waarop fans kennis kunnen maken met de selectie en de staf waarmee de club het nieuwe seizoen in gaat. Kortom: dé start van het nieuwe voetbalseizoen!

De Open Dag duurt dit jaar van 14.00 tot 18.00 uur. Op het grote podium, dat een prominente plaats krijgt op het voorterrein van Stadion Galgenwaard, wordt de middag door deejay Patrick Keijzer, de Amstel Coverband en presentator Ferdi ten Ham vocaal en muzikaal omlijst. De zangers Michael Oomen en Danny Temming verzorgen een optreden. Om 15.00 uur wordt de nieuwe selectie en staf gepresenteerd door presentator Rene van den Berg. Na de presentatie van de selectie zijn de spelers en trainers beschikbaar om met de bezoekers op de foto te gaan en om handtekeningen uit te delen.

De spelers poseren in het nieuwe thuistenue. Dit tenue kan direct, evenals het uit-tenue, door de fans voor het eerst worden aangeschaft! In de FC Utrecht-fanshop kunnen ook de nieuwste fan-artikelen worden aangeschaft.

Op het parkeerterrein naast Stadion Galgenwaard kunnen supporters deelnemen aan diverse activiteiten. Eén van de sportieve activiteiten is Bossaball, een spel dat gespeeld wordt door twee teams. Bossaball combineert de elementen van volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira, en staat garant voor spektakel. Voor de kinderen wordt een speciaal kinderplein ingericht.

Ook zijn diverse sponsors van FC Utrecht aanwezig om de bezoekers kennis te laten maken met hun producten. Daarnaast krijgen bezoekers de mogelijkheid tijdens rondleidingen een kijkje te nemen in Stadion Galgenwaard.

Mini Open Dagen in de provincie
Voorafgaand aan de Open Dag bij Stadion Galgenwaard, vindt op drie locaties in de provincie een Mini Open Dag plaats. Om 10.00 uur gaan activiteiten van start op Het Rond in Houten, het Kees Stipplein in Veenendaal en de Kerkbrink in Breukelen. Om 13.30 uur eindigen deze activiteiten.

De organisatie heeft op de drie locaties gekozen voor een eigen thema. Houten heeft gekozen voor beach. In Breukelen staat jeugd centraal. In Veenendaal is het centrale thema: samenwerkende sportorganisaties.

Op de genoemde locaties is de selectie en de technische staf vertegenwoordigd. Spelers en trainers delen zich op om in de provincie handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan en in contact te treden met supporters van FC Utrecht. Op locatie worden diverse voetbalactiviteiten georganiseerd, zijn in de mobiele fanshop fan-artikelen te verkrijgen en kan een SeizoenClubCard voor het seizoen 2012/2013 worden aangeschaft.

Tot slot kunnen er op iedere locatie unieke prijzen gewonnen worden. Per locatie wordt bijvoorbeeld een dertigtal plaatsen verloot in de bus die de spelers naar de Open Dag bij Stadion Galgenwaard brengt. Een unieke belevenis voor de echte fan! De winnaars worden vanzelfsprekend na afloop van de Open Dag teruggebracht naar Houten, Breukelen of Veenendaal. Ook zijn gesigneerde ballen, shirts en vrijkaarten te winnen.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing