FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Zaterdag laatste test voor Frank Demouge

16-09-2011

0 reacties


Erwin koeman maakt zich met zijn selectie op voor de derde thuiswedstrijd van het seizoen. Ten opzichte van vorige week kan de trainer van FC Utrecht weer een beroep doen op Marcus Nilsson. De verdediger keert terug van een schorsing van twee wedstrijden. Het vergroot de keuzemogelijkheden voor Koeman centraal achterin.

Forceren
Daarnaast keert Frank Demouge mogelijk terug bij de groep. De aanvaller heeft weer volledig meegetraind, maar Koeman laat het van de laatste training op zaterdag afhangen of hij hem opneemt in zijn selectie. "Frank is wel iemand die iets kan forceren als het nodig is en anders hebben we alleen Enzio Boldewijn achter de hand op de bank voor de spits", zei Koeman, die zich overigens erg tevreden toonde over de vorderingen die de achttienjarige Boldewijn maakt. "Hij heeft het goed gedaan, speelt fris, is snel en gebruikt zijn lichaam goed. Enzio kan bovendien op drie posities spelen voorin."

Afwezig zijn Edouard Duplan, Junior Fernández, Jacob Lensky, Jan Wuytens, Alje Schut en Leon de Kogel. Duplan speelde deze week een helft mee met Jong FC Utrecht. Omdat hij er zolang uitgeweest is, heeft hij echter nog meer speelminten nodig voor hij terugkeert in de hoofdmacht.

Sterke tegenstander
FC Utrecht voegde in de laatste twee speelronden zes punten aan het totaal toe. Tegenstander Heracles Almelo ging de laatste twee duels onderuit. Bij NEC (2-1) werd de eerste nederlaag van het seizoen geleden en vorige week verloor de ploeg van Peter Bosz in eigen stadion ook nipt van Ajax (2-3).

Koeman heeft respect voor de manier waarop Heracles speelt. "Ze durven te voetballen en zijn vorig seizoen niet voor niets zo hoog geëindigd met een selectie die vrijwel intact is gebleven." Hij weet dat FC Utrecht het de laatste jaren ook thuis moeilijk heeft gehad tegen Heracles. De laatste twee edities wist FC Utrecht niet te winnen. "Maar het zal aan ons zelf liggen of we dit keer de punten hier houden", aldus Koeman.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing