FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters: "Zoveel blessures helpt natuurlijk niet"

22-02-2013

2 reacties


De ziekenboeg van FC Utrecht stroomt langzaam vol. Trainer Jan Wouters zag vrijdag ook Yoshiaki Takagi afhaken. Het aantal afwezigen voor het duel met Roda JC Kerkrade staat daarmee op zes en één twijfelgeval.

Adam Sarota, Dave Bulthuis, Nana Asare en Marcus Nilsson zijn afwezig door blessures, terwijl Leon de Kogel een twijfelgeval is. Anouar Kali is geschorst. Mark van der Maarel keert terug van een schorsing, Tommy Oar is weer wedstrijdfit. "De lijst van blessures is dit seizoen nog niet zo lang geweest", zegt Wouters op de officiële website van FC Utrecht.

"Maar daar hebben we mee te maken. We blijven vasthouden aan ons spelconcept. Dat betekent dat alleen de spelers veranderen en niet onze manier van voetballen. Maar dat we zoveel blessures hebben, helpt natuurlijk niet." Daarnaast treft FC Utrecht een Roda JC in vorm. De Limburgers verloren de laatste acht duels geen enkele keer.

"Dan kun je spreken van een goede fase. Het is een ploeg die speelt met veel strijd. Bovendien zijn ze sterk in de omschakeling. Het is even afwachten welke aanval we kunnen verwachten. Roda heeft veel gewisseld de afgelopen weken door blessures en schorsingen. We rekenen dus op Malki, Donald en Demouge", vervolgt Wouters.

"Speciaal om voor Mihai te spelen"
FC Utrecht op zijn beurt is al twaalf thuisduels ongeslagen tegen Roda JC. "Die lijn willen we doortrekken. Ik verwacht een lastige wedstrijd, maar na twee nederlagen willen we deze wedstrijd winnen. We spelen tenslotte voor eigen publiek en voor Mihai", doelt Wouters op het feit dat de wedstrijd in het teken staat van de Mihai Nesu Foundation.

"Het is speciaal om voor Mihai te spelen. Ik vind het altijd fijn om Mihai weer te zien. Alleen om te zien hoe hij nu moet leven, vind ik vervelend. Het is altijd bijzonder als hij voorafgaand aan de wedstrijd in het spelershome is. Dat doet iets met ons allemaal."

"Dat Mihai zich nu met zijn foundation inzet voor gehandicapten in Roemenië vind ik geweldig. Ik hoop dat onze supporters ruim willen geven tijdens de collecte rond het stadion", besluit Wouters op het digitale thuis van FC Utrecht.

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing