FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters verwacht lastig duel voor FC Utrecht

23-11-2012

1 reactie


De ploegen die zaterdagavond tegenover elkaar staan, zullen zich op verschillende wijze hebben voorbereid op het onderlinge treffen. FC Utrecht rechtte de rug afgelopen weekend tegen FC Twente (1-1) na de zeperd een week daarvoor tegen RKC Waalwijk. N.E.C. daarentegen kreeg afgelopen weekend in de Gelderse derby klopt van Vitesse. Niet alleen werd met 4-1 in Arnhem verloren, ook verloor het team van trainer Alex Pastoor drie spelers met rode kaarten: Rémi Amieux, Victor Pálsson en Ryan Koolwijk. Bovendien ontbreekt ook Kevin Conboy in het duel tegen FC Utrecht wegens een schorsing.

"Vanuit het perspectief van Alex Pastoor (trainer N.E.C., red.) is dat vast een lastig gegeven", zegt trainer Jan Wouters. "Hij moet vier man inpassen. Vooral het gemis van Koolwijk is belangrijk voor het spel dat zij spelen. Aan de andere kant geeft het voor die spelers de kans om zich te laten zien en waar te maken. Ik verwacht een lastig duel voor ons."

Wouters zag de wedstrijd tegen N.E.C. in Arnhem en concludeerde dat N.E.C. zo slecht niet was. "Zeker de eerste helft vond ik hen heel goed. Zij hadden de betere kansen", meent de trainer. "Voor ons geldt dat wij uitgaan van ons eigen spel. Daarin willen we iedere wedstrijd beter worden." Als FC Utrecht zaterdagavond wint komt het op 25 punten na 14 duels. Dat zou hoogste puntenaantal zijn in 20 jaar(1992/1993) toen FC Utrecht op 28 uit 14 stond, omgerekend naar het 3-puntensysteem.

Blessures
FC Utrecht kan nog niet beschikken over de geblesseerden Edouard Duplan (knie), Cedric van der Gun (knie) en Marcus Nilsson (hoofd). Yassin Ayoub is nog niet wedstrijdfit en Adam Sarota is een twijfelgeval voor het duel van zaterdagavond tegen N.E.C..

Rechtstreeks verslag
De wedstrijd tegen N.E.C. in het stadion De Goffert in Nijmegen begint zaterdag om 18:45 uur. Ga je niet naar het uitduel, maar wil je toch op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Waalwijk? Volg dan het live-verslag van de wedstrijd op Twitter: www.twitter.com/fcutrechtmatch.
Ook kun je de wedstrijd live volgen via Eredivisie Live.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing