FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters: "Slap en apathisch, vreselijk slecht"

24-11-2012

14 reacties


FC Utrecht ging zaterdagavond in Nijmegen met 2-0 onderuit tegen NEC. Volgens trainer Jan Wouters lag dat aan de dramatische start van zijn ploeg.

"De eerste 25 minuten was het vreselijk slecht. Echt heel erg slap. Apathisch", liet Wouters weten. Twee individuele fouten in de eerste helft leidden de doelpunten in. Eerst liet rechtsback Mark van der Maarel zich kinderlijk eenvoudig aftroeven door Leroy George voorafgaande aan het openingsdoelpunt.

Leon ten Voorde promoveerde zijn voorzet, nadat doelman Robbin Ruiter er nog even tussen zat, tot een doelpunt. Diezelfde Ruiter maakte kort voor rust een grote blunder. De keeper die dit seizoen tot nu toe een goede indruk achterliet, maakte eenzelfde fout als Piet Velthuizen een week geleden. Ruiter legde de bal neer, maar had Ten Voorde helemaal over het hoofd gezien.

Melvin Platje kon, net als vorige week tegen Vitesse, profiteren van een blunder van de doelman en schoot de bal in het lege doel: 2-0. "Die blunder heeft Robbin voor de rest van z'n leven gehad", aldus Wouters. "Balen, maar hij blijft een goede keeper. Gebeurt hem één keer."

Betere ploeg
"We hebben nog wel grote kansen gecreëerd, maar door de zwakke openingsfase was het erg lastig om de achterstand nog goed te maken", besefte Wouters. "We hebben later de wedstrijd kunnen omdraaien en ik vond dat we de betere ploeg waren. Zelfs met tien man hebben we nog kansen gekregen."

Pastoor
Alex Pastoor wilde credits opeisen voor de openingsfase. "Ik vond dat de sterkte beginfase door ons sterke spel kwam en niet door de persoonlijke fouten van FC Utrecht", benadrukte de trainer van de Nijmegenaren.
"We hebben Utrecht onder druk gezet en daardoor gingen zij fouten maken." Pastoor reageerde nog specifiek op de fout van doelman Ruiter. "Het is duidelijk dat we daar een patent op gaan aanvragen."

Bron: NUsport/Jitse Bos
Foto: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing