FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters kent clubs niet

25-06-2013

3 reacties


FC Utrecht heeft met het Albanese KF Laçi en het Luxemburgse FC Differdange 03 twee onbekende tegenstanders geloot. “Ik ken beide ploegen niet”, zegt trainer Jan Wouters vlak na de loting. “Een eerste inschatting maken van het niveau van beide ploegen is dus lastig. Ik ga ervan uit dat beide ploegen van het niveau van SK Tirana zijn. Tegen deze Albanese ploeg speelden we drie jaar geleden in de tweede voorronde van de Europa League.”

FC Utrecht moet naar Albanië of Luxemburg. “Dat valt qua reizen op zich mee in de wetenschap dat we ook verder Europa in konden reizen”, zegt Wouters. “We hebben het voordeel met deze tegenstanders dat we hen nog twee keer kunnen analyseren.”

Sportief goed
Algemeen Directeur Wilco van Schaik spreekt van een sportief goede loting. “Als je ziet welke tegenstanders we ook konden loten, dan maken we met deze twee ploegen een kans om een ronde verder te komen. Zeker als we tegen de Luxemburgse ploeg spelen, zou dat prachtig voor onze supporters zijn. Luxemburg is goed te bereizen met de auto, dus voor supporters is het mogelijk om de ploeg achterna te reizen.”

De contacten met de eerste ploegen in Nyon, waar de loting plaatsvond, was plezierig. “Het toeval wil dat we de hele middag al contact hadden met de vertegenwoordigers van Differdange”, vertelt Van Schaik. “Zij vertelden ons over hun club en hun tegenstander uit Albanië. Wij zeiden gekscherende ‘Tot zo’ toen we de zaal voor de loting in liepen. Het lot heeft ons uiteindelijk bij elkaar gebracht.”

Eerst uit
Op 4 en 11 juli spelen KF Laçi en FC Differdange 03 tegenelkaar. In twee wedstrijden maken zij uit welke ploeg FC Utrecht op 18 juli mag ontvangen. Op 25 juli speelt FC Utrecht thuis in Stadion Galgenwaard in de tweede ronde van de UEFA Europa League.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing