FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters eist nieuwe teamprestatie FC Utrecht

11-02-2012

3 reacties


Trainer Jan Wouters benadrukte tijdens zijn wekelijkse gesprek met de pers dat hij de ingezette stijgende lijn van prestaties wil doortrekken in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "De afgelopen drie keer dat we van Ajax hebben gewonnen, hebben we het volgende duel niet gepresteerd", zegt Wouters. "Ik wil dat we nu met dezelfde instelling waarmee we afgelopen week in Amsterdam speelden ook tegen ADO laten zien dat we kunnen winnen. Bij winst op ADO Den Haag heeft de winst op Ajax echt waarde. Bij Ajax hebben we laten zien dat we er als team kunnen staan, dat moet zondag weer."

De ploeg van Maurice Steijn liep afgelopen woensdag in eigen huis tegen een 0-6 nederlaag op tegen AZ. Wouters vindt het lastig om in te schatten of dit nu juist een voordeel of een nadeel voor FC Utrecht is. "Het is natuurlijk afhankelijk van hoe je zelf speelt. ADO heeft iets anders gespeeld dan gebruikelijk. Ze speelden tegen AZ met het middenveld met de punt naar voren. Dit experiment lijkt mislukt. Ik verwacht dat ADO tegen ons met de punt naar achteren speelt." De trainer heeft ADO tegen N.E.C. zien spelen. "Ondanks die nederlaag vond ik hun veldspel verzorgd."

Afwezigen
FC Utrecht kan geen beroep doen op acht spelers. Bij de wedstrijdselectie ontbreken: Nana Asare (enkel), Daan Bovenberg (buik), Rob van Dijk (knie), Leon de Kogel (ziek), Johan Mårtensson (enkel), Jacob Mulenga (knie), Marcus Nilsson (knie) en Tommy Oar (buik). Asare heeft te veel last van de tik die hij afgelopen weekend tegen Ajax op zijn enkel kreeg. Hij is twee tot drie weken geblesseerd. Marcus Nilsson is geopereerd aan zijn meniscus. Zijn herstel zal zo'n drie maanden in beslag nemen.

Over de inzetbaarheid van Cedric van der Gun is nog geen beslissing genomen. "Hij heeft zeven maanden niet gespeeld en heeft deze week twee dagen niet getraind in verband met een lichte spierblessure. Na de training van zaterdag nemen we samen met de medische staf een beslissing of hij deel uitmaakt van de wedstrijdselectie", zegt Wouters over zijn nieuwste aanwinst in de selectie.

De wedstrijd tegen ADO Den Haag begint zondagmiddag om 12:30 uur. Het duel wordt geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis.

Bron: fcutrecht.nl 

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing