FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wouters: “Dit zijn dé wedstrijden”

25-09-2012

6 reacties


"De wedstrijd waar supporters al weken mee bezig zijn, is bij ons pas sinds zaterdag onderwerp van gesprek", zegt trainer Jan Wouters over het aanstaande bekerduel tegen Ajax. "Natuurlijk weet je dat deze wedstrijd eraan komt, maar we hebben ons eerst gefocust op de Eredivisie. Maar nu is het doel om de derde ronde van de beker te bereiken en Ajax dus te verslaan."

Dat Ajax niet graag naar Stadion Galgenwaard komt, weet Wouters nog uit zijn eigen tijd als speler. "Als FC Utrecht tegen Ajax speelt komen bijzondere krachten vrij", vertelt de trainer. "Dan gebeurt er iets met de spelers en met de supporters in het stadion. Dat maakt deze duels zo leuk, maar ook ongrijpbaar. Ik hoop dat we ook dit keer weer die krachten hun werk kunnen laten doen. Dit zijn tenslotte dé wedstrijden voor de spelers om mee te maken."

Wouters ziet Ajax als de favoriet voor de eindoverwinning. "De druk ligt altijd bij Ajax", meent Wouters. "Ajax is tenslotte aan zijn stand verplicht te presenteren. Ook de zien de laatste vier verloren onderlinge ontmoetingen, zullen zij iets willen rechtzetten. Wij moeten ons eigen spel spelen. Daarin blijven we stappen maken", zegt Wouters.

In het duel speelt FC Utrecht voor het eerst in het compleet witte tenue. De spelers zijn erg enthousiast over het shirt met de gewonnen bekers op de borst. Eén van die bekers werd als speler gewonnen door de huidige trainer van FC Utrecht. "Dat is allang geleden, maar ik kan me de vreugde na het winnen van die allereerste prijs voor FC Utrecht nog goed herinneren. Ik gun het onze spelers om ook eens dit gevoel mee te maken. Maar daarvoor zullen we eerst Ajax moeten verslaan als eerste horde naar de finale."

Blessures
FC Utrecht moet het in de wedstrijd tegen Ajax zeker doen zonder de geblesseerden Yassin Ayoub, Jacob Mulenga, Daan Bovenberg en Johan Mårtensson.

Kaarten
Voor de bekerwedstrijd tegen Ajax van woensdagavond zijn nog kaarten beschikbaar. Vandaag en morgen tot 17:00 uur zijn de kassa's geopend. Na sluiting van Ticketing en TicketsBox zijn op de wedstrijddag zijn geen kaarten meer te koop. Om de wedstrijd te bezoeken moet je in het bezit zijn van een ClubCard, daarmee kun je één toegangsbewijs kopen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20:45 uur.
(NB. Seizoenkaarthouders bezoeken deze wedstrijd GRATIS!, red.)

Laser- en vuurwerkshow
Het spektakel in Stadion Galgenwaard begint al om 20:15 uur. Met een gigantische laser en vuurwerkshow wordt gewerkt naar de climax van de aftrap. FC Utrecht roept de bezoekers van de wedstrijd op om op tijd in het stadion aanwezig te zijn om niets van deze, voor Nederlandse voetbalbegrippen, ongekende show te missen.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing