FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wout Brama naar Central Coast Mariners

29-07-2017

1 reactie


Wout Brama vertrekt per direct bij FC Utrecht om een avontuur aan te gaan bij de Central Coast Mariners uit de Australische A-League

Brama werd tijdens de afgelopen winterstop, ondanks een doorlopend contract, transfervrij overgenomen van PEC Zwolle. FC Utrecht deed dat onder dezelfde contractuele voorwaarden als de Zwollenaren zodat Brama per direct invulling kon geven aan de positie van de ernstig geblesseerd geraakte Rico Strieder.

Technisch manager Erik ten Hag: “Wout maakte vorig seizoen de overstap naar FC Utrecht en het lukte hem om de leemte van de positie van Rico op te vullen. Hij heeft zich als een zeer ervaren speler gemanifesteerd binnen ons team en heeft de ploeg met zijn spel en zijn leiderschap een grote dienst bewezen. Wout heeft al enkele jaren een grote wens om een buitenlands avontuur aan te gaan. Hij ging dan ook akkoord met een overstap naar FC Utrecht onder de voorwaarde dat de club mee zou werken aan een transfer, mocht zich zo’n unieke kans voordoen. Nu deze kans voorbij komt, wil Wout deze ook grijpen. FC Utrecht bedankt hem voor zijn bijdrage en inzet de afgelopen maanden en wenst hem veel succes Down Under.”

Brama kwam bij FC Utrecht uit in de Eredivisie, in de strijd om de KNVB Beker en in de Europa League. In totaal speelde hij 21 partijen voor de Domstedelingen.

De bijna 31-jarige middenvelder begon zijn loopbaan bij FC Twente, waar hij in 9 seizoenen tot 231 competitieduels kwam. Hij was van vaste waarde onder verschillende trainers en vierde in Enschede diverse successen, zoals het landkampioenschap van 2010. Na zijn periode bij Twente bracht Brama 2,5 seizoenen bij PEC Zwolle door

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing