FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Winst tegen Russische opponent

16-07-2018

3 reacties


FC Arsenal Tula was de laatste tegenstander in Oostenrijk voor de mannen van Jean-Paul de Jong. In de BWT Arena Mondseeland wist FC Utrecht het trainingskamp af te sluiten met een 2-1 overwinning.
 
Na twintig minuten wijst de scheidsrechter naar de stip vanwege hands: Penalty. Vervolgens is het Sergei Tkachyov die de strafschop overtuigend linksboven binnen schiet: 0-1. De Domstedelingen komen terug. Via de beide Simon’s (Gustafson en Makienok) zorgt FC Utrecht ervoor dat er een 2-1 eindstand op het scorebord kan worden geschreven.

Nieuwelingen
FC Utrecht brengt de tussenstand na een half uur spelen op 1-1. Vanaf links komt er een goede voorzet van één van de nieuwelingen Leon Guwara. Die bal belandt bij Simon Gustafson, ook een aanwinst van het team van trainer/coach Jean-Paul de Jong. De Zweed weet wel raad met zo’n voorzet en volleert de bal in de touwen achter doelman Levashov
 
Blessures
Geen mooiere manier om na een slepende blessure belangrijk te zijn voor je team. Dat geldt zeker voor de tweede treffer van FC Utrecht. Het zijn Patrick Joosten en Simon Makienok die beiden een belangrijk aandeel hebben bij het tweede doelpunt van de Domstedelingen. Twee spelers die lang geblesseerd waren en moesten terugkomen van zware knieblessures. Joosten zorgt er met zijn voorzet voor dat de boomlange Simon Makienok de bal kon binnenkoppen.
 
Trainingskamp
Het trainingskamp van FC Utrecht zit er bijna op. Morgen wordt er nog getraind bij Schloss Mühldorf. In de middag vliegt het team weer terug naar Düsseldorf, om vanuit daar door te reizen naar Utrecht.
 
FC Utrecht – FC Arsenal Tula 2-1 (1-1)
20. Sergey Tkachev 0-1
28. Simon Gustafson 1-1
68. Simon Makienok 2-1
 
Gele kaarten: Sander van de Streek (FC Utrecht)
 
Toeschouwers: 78
 
Opstelling FC Utrecht: David Jensen, Giovanni Troupée (62. Sean Klaiber), Mark van der Maarel (76. Ruben Hoogenhout), Willem Janssen (46. Ramon Leeuwin), Leon Guwara (62. Christopher Mamengi); Joris van Overeem (62. Patrick Joosten), Anouar Kali (62. Rico Strieder), Urby Emanuelson (62. Othmane Boussaid), Simon Gustafson (62. Gyrano Kerk); Sander van de Streek (46. Simon Makienok), Cyriel Dessers (46. Lukas Görtler)
 
Opstelling FC Arsenal Tula:
Levashov (79. Shamov); Grigalava (57. Denisov), Khagush, Belyaev (68. Krikunenko), Kostadinov (57. Nummer 7); Tkachev (68. Mingazov), Gorbatenko, Alexandrov (68. Adzhoev); Kombarov (68. Sokoc), Lesovoy (62. Yaroslav Igorevich), Kangwa

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing