FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Winnaars voorspellingscompetitie 2015-2016

04-08-2016

12 reacties


Door technische problemen worden de eindstand en de stand van de vierde periode in de voorspellingscompetitie op deze site over het afgelopen seizoen helaas verkeerd weergegeven. Natellen leert dat de speler met de nickname RobinJ niettemin de glorieuze winnaar is van de voorspellingscompetitie 2015-2016.

De nummers 2 tot en met 5 in de eindstand zijn respectievelijk Don Leo, Kevertje, Menno en Chelsea. RobinJ wint een seizoenkaart voor de komende voetbaljaargang (tot een maximum van €200). De tweede plaats levert Don Leo een FC Utrechtshirt inclusief bedrukking op. Nummer drie Kevertje wint een waardebon voor de fanshop t.w.v. € 50,-. De vierde prijs van Menno is goed voor een fanshop-waardebon t.w.v. € 25,-. Nummer vijf Chelsea wint een FC Utrecht True Support-sjaal.

Het lid met de nickname dekogel12 heeft de eerste prijs gewonnen in de vierde periode van het seizoen 2015-2016. Hij wint een FC Utrechtshirt. RobinJ legde beslag op de tweede plaats en wint daarmee een waardebon van de fanshop t.w.v. € 25,-. Die meneer en Thijs haalden in de vierde periode beiden 17 punten uit 9 wedstrijden. Omdat Die meneer vaker de ruststand goed voorspelde dan Thijs, gaat de derde prijs – een FC Utrecht True Support-sjaal – naar die Meneer.

De prijzen worden zaterdagavond voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd tegen PSV uitgereikt in De Heksenketel. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Uitleg
De eindstand en de stand in de vierde periode worden niet correct weergegeven op de site. Dat komt omdat daarin het resultaat van de thuiswedstrijd tegen Vitesse wel is meegeteld, terwijl eerder is besloten om dat duel vanwege technische problemen bij het voorspellen buiten beschouwing te laten: zie daarover ons bericht van 13 september 2015. Daarnaast is bij een aantal spelers het resultaat van de thuiswedstrijd tegen Excelsior door een technisch mankement in de weergave van de eindstand en de stand in de vierde periode ten onrechte twee keer meegeteld. Onze excuses voor het ongemak. 

De resultaten zijn handmatig zo zorgvuldig mogelijk nageteld. Die herziening levert de genoemde prijswinnaars op. De resultaten in de voorspellingscompetitie van het afgelopen seizoen, worden op de site noodgedwongen zo spoedig mogelijk opgeschoond om plaats te maken voor de competitie in het nieuwe seizoen. Voorspellingen invoeren voor het nieuwe seizoen, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen PSV, is wel al mogelijk. Mail voor vragen of opmerkingen naar info@fcufans.nl.

Eindstand Top 5:

1. RobinJ , 32 wedstrijden voorspeld, 49 punten.
2. Don Leo, 32 wedstrijden voorspeld, 48 punten.
3. Kevertje, 33 wedstrijden voorspeld, 48 punten.
4. Menno, 33 wedstrijden voorspeld, 46 punten.
5. Chelsea, 31 wedstrijden voorspeld, 44 punten.

Per wedstrijd zijn er maximaal zeven punten te behalen. De stand wordt bepaald door het aantal behaalde punten. Bij een gelijk aantal punten wordt er eerst gekeken naar het aantal meegespeelde wedstrijden (scoringsgemiddelde). Indien dit ook gelijk is bepalen respectievelijk het aantal juiste voorspellingen van de eindstand, de ruststand en de toto de definitieve rangschikking.

Wij feliciteren alle winnaars met de prijzen en wensen alle deelnemers succes in het nieuwe seizoen!

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 12 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing