FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Winnaars periode 1 DUIC Voorspellingscompetitie

11-10-2013

3 reacties


FC Utrecht speelde afgelopen zondag zijn negende competitieduel van dit seizoen en dus is de winnaar bekend van de eerste periodetitel in de DUIC-Voorspellingscompetitie op deze site. Ook kans maken op een periodetitel of prijs in de eindklassering? Aanmelden kan nog steeds.

De deelnemer met de nickname ‘Don Leo’ is de winnaar van de eerste periodetitel. Hij wint een dinerbon van Grieks Restaurant Rhodos t.w.v. € 50,-. Opmerkelijk is dat hij voor de winst maar 8 wedstrijden nodig had: voor één wedstrijd had hij geen voorspelling ingevuld.

Met 30 punten bleef ‘Don Leo’ nummer twee ‘ad rem’ net één puntje voor. De tweede plaats is goed voor een waardebon van de FC Utrecht Fanshop t.w.v. € 25,-.

Deelnemer ‘bassie’ eindigde met 26 punten op de derde plaats en wordt daarvoor beloond met een FC Utrecht True Support sjaal t.w.v. € 13,50. De prijzen worden voorafgaand aan de komende thuiswedstrijd tegen NAC op zaterdagavond 19 oktober uitgereikt in De Heksenketel.

Prijzen
Deelname aan de DUIC-Voorspellingscompetitie is gratis voor leden van True Support. In de voorspellingscompetitie worden punten toegekend voor het  juist voorspellen van de ruststand (2), de eindstand (4) en de toto (1) van de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

De persoon die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft vergaard met het voorspellen van de wedstrijden van FC Utrecht wint een seizoenkaart voor het seizoen 2014 - 2015. Ook de nummers 2 tot en met 5 vallen in de prijzen. Klik HIER voor een overzicht van de te winnen prijzen.

Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site. In de Fans Zone kun je gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen.

Lid worden
Ben je geen lid van True Support en wil je dit seizoen ook meespelen in de voorspellingscompetitie en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan nu aan als lid en ontvang ook de overige voordelen die verbonden zijn aan het lidmaatschap, zoals toegang tot het supportershome in De Heksenketel op wedstrijddagen. Ook ontvang je dan vier maal per jaar het FCUFans! Magazine.

De voorspellingscompetitie wordt mede mogelijk gemaakt door De Utrechtse Internet Courant, dé digitale kwaliteitskrant voor Utrechts nieuws.

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing