FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Willem Janssen: 'FC Utrecht de perfecte stap'

31-03-2014

3 reacties


Willem Janssen voelt zich bij FC Utrecht gewaardeerd en helemaal op zijn plek. Daarom is hij enthousiast over zijn definitieve overgang naar de club uit de Domstad. “Het is de perfecte stap”, zegt hij in gesprek met FCU Fans! Magazine.

“Ik ben er heel blij mee”, zegt hij over zijn nieuwe contract. “Bij aankomst bij FC Utrecht gaf alles en iedereen me al een goed en warm gevoel. Het was als speler van korte duur, slechts vijf competitieduels en één bekerwedstrijd, maar ik ben bij de groep betrokken gebleven.”

Waardering
Die betrokkenheid heeft eraan bijgedragen dat de club met hem verder wilde. Janssen: “Ik ben  beoordeeld op mijn wedstrijden die ik gespeeld heb voor FC Utrecht. Ik ben op de club gaan revalideren en ik heb een belangrijke rol in de groep. Ik ben een speler met ervaring die het spelletje begrijpt. Dat is belangrijk voor de jongere spelers in het team. Vanuit de clubleiding en de spelers komt de waardering.”

Janssen ziet FC Utrecht als de logische volgende stap in zijn voetballoopbaan. “Ik heb mijn carrière altijd genomen zoals die kwam. Niet uitgestippeld. (…) Bij FC Utrecht krijg ik de verantwoordelijkheid waar ik naar verlang. Ik ben rijper geworden, het is de perfecte stap die ik heb gemaakt.”

Ontvang het magazine!
Het gehele interview met Willem Janssen is te lezen in het nieuwste nummer van FCU Fans! Magazine dat eerdaags bij de leden op de mat valt. Wil je voortaan ook vier keer per jaar het full-color magazine ontvangen met niet te missen artikelen over FC Utrecht? Word dan donateur van True Support. Aanmelden kan via deze pagina.

Als donateur ontvang je niet alleen vier keer per jaar het prachtige magazine, je profiteert ook van andere voordelen, zoals gratis toegang tot het gezellige supportershome in De Heksenketel, grenzend aan de Zuidtribune van stadion Galgenwaard.

Het nieuwste FCU Fans! Magazine bevat naast het interview met Willem Janssen onder meer: een uitgebreid interview met oud-speler Gerard Tervoort, de kids page, een analyse van de selectie van FC Utrecht en een in memoriam bij het overlijden van clubicoon Jan Groenendijk.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing