FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wil jij het nieuwe FC Utrecht-shirt winnen?

23-06-2011

20 reacties


Aanstaande zondag houdt FC Utrecht op het terrein voor de hoofdingang van het stadion de jaarlijkse Open Dag. Na twee jaar vertoeven op Zoudenbalch, keert de FC Utrecht- familie weer terug naar de Galgenwaard.

Om 13.00 uur is de officiële aftrap van de Open Dag, maar wij verwachten dat de luchtdoop van de unieke FC Utrecht luchtballon om 12.30 voor velen aanleiding zal zijn om zich maar gelijk in het feestgedruis te storten. De weergoden beloven veel goeds, het wordt zomers warm.

Ook True Support is weer van de partij en heeft een stand gereserveerd. Uiteraard staan vrijwilligers gereed om informatie over True Support te verstrekken en nieuwe leden in te schrijven. Ieder nieuw lid ontvangt een praktisch geschenk en daarnaast zijn meerdere leuke presentjes beschikbaar. Uiteraard is er ruim aandacht voor de kinderen die niet met lege handen naar huis hoeven te gaan.

Nu is het moment aangebroken om je aan te sluiten bij onze snelgroeiende supportersorganisatie. We hebben met THUIS een schitterende locatie om rond de wedstrijden samen wat te drinken of te eten en nu we de 1000- leden grens gepasseerd zijn, zal ook onze stem belangrijk zijn. Het komend jaar zullen we weer onze momenten uitkiezen om wat extra activiteiten te ontplooien.

Het nieuwe uit- of thuisshirt is te winnen door het beantwoorden van een simpele vraag: wat weegt deze zak? Degene die het dichtst bij het werkelijke gewicht komt, kan (indien noodzakelijk na loting) het shirt tegemoet zien.

Uiteraard zullen de spelers aanwezig zijn op het terrein en zullen de nieuwe hoofdtrainer en algemeen directeur handen tekort komen om iedereen te begroeten.

Tot zondag!

Bestuur stichting True Support

(Foto: FCUPhoto/Frank Zilver)

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing