FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wie stoot ‘ad rem’ van de troon?

05-08-2015

29 reacties


De deelnemers aan de Voorspellingscompetitie op deze site moeten komend seizoen uit een ander vaatje gaan tappen om de speler met de nickname ‘ad rem’ van de troon te stoten. Voor het tweede seizoen op rij legde die in 2014-2015 beslag op de eerste plaats.

Vanaf nu is het mogelijk voorspellingen in te voeren voor het aankomende seizoen. Aanstaande zaterdag begint voor FC Utrecht in de Kuip de voetbaljaargang.

In de voorspellingscompetitie zijn mooie prijzen te winnen. Met de eindzege won ‘ad rem’ een seizoenkaart voor het komende seizoen. Met 56 punten eindigde hij maar liefst 9 punten voor de nummer twee, de deelnemer met de nickname ‘badbo13’. ‘BTA’ legde beslag op de derde podiumplaats.

Cadeaubon
‘Badbo 13’ heeft met zijn tweede prijs in het eindklassement een FC Utrecht-shirt 2015 – 2016 gewonnen, naar wens bedrukt met naam. ‘BTA’ wint een cadeaubon voor de Fanshop t.w.v. € 50,-.

In het eindklassement vallen ook de nummers vier en vijf in de prijzen. ‘Ketelbinkie’ mag een waardebon van € 25 in ontvangst nemen van Bol.com. De vijfde plek van ‘Sjakie’ is goed voor een True Support FC Utrecht-sjaal.

De titel in de vierde periode van het vorige seizoen was een prooi voor ‘badbo13’ die daarmee nog een FC Utrecht-shirt in de wacht sleept t.w.v. € 50,-.  Ook ‘Forza Takkenlaan’ valt in de prijzen. De tweede prijs in de vierde periode is een tegoedbon voor Sportcafé De Heksenketel t.w.v. € 25,-. ‘Prutser’ tenslotte legde beslag op de derde plaats, goed voor een minidress.

Eerste thuiswedstrijd
De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. De prijsuitreiking vindt plaats voorafgaand FC Utrecht – Heerenveen de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. In de Heksenketel kunnen de winnaars dan om 13.45 uur hun prijzen in ontvangst nemen. Ook de prijzen voor de winnaars van de vierde periode worden dan uitgereikt.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Gratis
Deelname aan de Voorspellingscompetitie is gratis voor leden van True Support. In de voorspellingscompetitie worden punten toegekend voor het  juist voorspellen van de ruststand (2), de eindstand (4) en de toto (1) van de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site. In de Fans Zone kun je gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen.

Punten
Per wedstrijd zijn dus maximaal zeven punten te behalen. De stand wordt bepaald door het aantal behaalde punten. Bij een gelijk aantal punten wordt er eerst gekeken naar het aantal meegespeelde wedstrijden (scoringsgemiddelde). Indien dit ook gelijk is bepalen respectievelijk het aantal juiste voorspellingen van de eindstand, de ruststand en de toto de definitieve rangschikking. Indien deze criteria bij verdeling van de prijzen niet tot duidelijke winnaars leidt, zal het lot de uiteindelijke prijswinnaars bepalen.

Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site. In de Fans Zone kun je gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen.

Reacties

Bij dit bericht zijn 29 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing