FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Wie ontbreken (mogelijk) donderdag?

10-07-2017

0 reacties


Komende donderdag neemt FC Utrecht het op Malta op tegen Valletta FC, en dan is het eerste officiële duel van het seizoen 2017 / 2018 een feit. Wie ontbreken dan (mogelijk) vanwege blessures?

Zeker afwezig zijn Patrick Joosten en Rico Strieder. Beide spelers zitten nog in de revalidatie van een zware knieblessure. Van beiden is ook nog geen duidelijkheid over het moment van hun terugkeer in de wedstrijdselectie.

Daarnaast hebben Wout Brama en Giovanni Troupée in de voorbereiding niet gespeeld. Beiden liepen hun blessure op in het laatste play off-duel tegen AZ. Brama gaf recent aan dat hij verwachtte nog twee weken nodig te hebben voordat hij weer fit zou zijn. Het is daarom de vraag of hij donderdag inzetbaar is. In de oefenduels heeft hij nog niet gespeeld.
Datzelfde geldt voor Giovanni Troupée. De rechtsback kampt met een spierblessure, en er is nog geen duidelijkheid gegeven door FC Utrecht over het moment waarop hij weer fit is.

Recent werd Ramon Leeuwin omver gereden door een scooterrijder, en miste daardoor het trainingskamp in Oostenrijk. De centrale verdediger werkt hard aan zijn herstel, maar het is onduidelijk of hij donderdag inzetbaar is.

Tijdens het duel tegen FC Ufa liep aanwinst Cyriel Dessers een enkelblessure op, en daardoor kwam hij in het laatste oefenduel niet in actie. Volgens niet-bevestigde bronnen in Oostenrijk heeft de aanvaller bewust rust gekregen, zodat hij donderdag inzetbaar is.

Tenslotte viel linksback Robin van der Meer in het laatste oefenduel uit met maagklachten. Het is nog niet duidelijk hoe het nu met hem is.

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing