FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Willem II - FC Utrecht 3-2 (2-2)

31-03-2018

7 reacties


FC Utrecht is tegen een nederlaag aangelopen in Noord-Brabant. Willem II bleek in Tilburg met 3-2 te sterk voor de formatie van trainer/coach Jean-Paul de Jong, die na een half uur nog met 0-2 aan de leiding ging. 

Met alles wat het heeft beukt FC Utrecht op de muur die door Willem II is opgetrokken rond het eigen doel. Met man en macht, over links en over rechts, over de grond en door de lucht. Maar wat de Utrechters ook doen. Wat ze ook proberen. Het lukt niet. De bal wil er niet in. Op een drijfnat veld zijn het de Tilburgers die na dik negentig minuten buffelen de buikschuivers kunnen maken: 3-2.

Kerk en Van de Streek trefzeker
Na een half uur spelen in Noord-Brabant wijst niets erop dat de Tilburgers aan het einde van de avond een feestje kunnen vieren. FC Utrecht staat dat aan de leiding, en wel met 0-2. Na een prachtige 0-1 van Gyrano Kerk (een intikker, moeilijk in al zijn eenvoud en mogelijk dankzij een pracht van een pass van Urby Emanuelson) en een plaatje van een 0-2. Sander van de Streek jaagt de bal de kruising in.

Opleving
FC Utrecht ligt dan alleszins op koers om met een triomfantelijk gevoel aan te kunnen schuiven bij de paasbrunch. Maar dat is buiten een opleving van Willem II gerekend, verdeeld over vijf minuten voor de rust en vijf minuten na de break. Thom Haye (vrije trap, 1-2) en Konstantinos Tsimikas (omhaal, 2-2) zorgen ervoor dat de boel nog voor de pauze weer in balans is. Na de rust profiteert Fran Sol al snel van ongelukkig verdedigen bij de Utrechters. Met een afgemeten lob verschalkt de Spanjaard FC Utrecht’s sluitpost David Jensen: 3-2.

Rillen en beven
Op dat moment zijn er nog veertig minuten te spelen en hoewel de formatie van De Jong aankijkt tegen een achterstand, is er nog alles te winnen in het Koning Willem II Stadion. Daar gaat de ploeg dan ook voor. FC Utrecht stroopt de mouwen zo mogelijk nog verder op, gaat volle vaart vooruit en krijgt veel kansen. Maar hoe de Domstedelingen het ook proberen: de bal wil er niet meer in. De Tricolores rillen, beven en komen met de schrik én de zege vrij.

Volgende partij: ADO Den Haag-thuis
FC Utrecht werkt vanaf nu toe naar het treffen met ADO Den Haag. Dat is op zondag 8 april in Stadion Galgenwaard, waar die dag om 12.30 uur wordt afgetrapt. De kaartverkoop voor het duel met de Hagenaars is in volle gang.

Willem II - FC Utrecht 3-2 (2-2)
19. Gyrano Kerk 0-1
31. Sander van de Streek 0-2
40. Thom Haye 1-2
45. Kostantinos Tsimikas 2-2
50. Fran Sol 3-2

Gele kaarten: Rico StriederWillem JanssenUrby Emanuelson (FC Utrecht).

Rode kaart: 78. Freek Heerkens (Willem II).

Toeschouwers: 13.660.

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis.

Opstelling Willem II: 
Timon WellenreutherFernando LewisFreek Heerkens, Daryl Lachman, Konstantinos Tsimikas; PedroChirivella, Elmo Lieftink (77. Jordy Croux), Ben RienstraThom Haye (87. Bartholomew Ogbeche), Fran Sol(81. Jop van der Linden), Mohamed El Hankouri.

Opstelling FC Utrecht: 
David JensenSean KlaiberRamon LeeuwinWillem JanssenMark van der Maarel (68. Lukas GÓ§rtler); Rico Strieder (86. Dario Dumic), Mateusz Klich (60. Cyriel Dessers), Urby EmanuelsonSander van de StreekZakaria LabyadGyrano Kerk

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing