FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

FC Utrecht - Lech Poznan 0-0 (0-0)

27-07-2017

15 reacties


FC Utrecht en Lech Poznan hebben elkaar niet in de kaarten laten kijken vanavond (donderdag). De heenwedstrijd van de derde voorronde van de Europa League eindigde zoals die begon, in 0-0.

Ja, natuurlijk. Er zijn kansen. Er zijn mogelijkheden voor FC Utrecht, en opportuniteiten voor Lech Poznan. Misschien zijn het er zelfs iets meer voor de Polen dan voor de Utrechters. Maar héél veel zijn het er niet, deze avond in Stadion Galgenwaard.

De stop in de badkuip
David Jensen, da’s er één om te noemen. De doelman van de Domstedelingen laat een aantal keer zien uit het juiste keepershout gesneden te zijn. Krijgen de Polen een dot van een kans, dan is hij er om de boel, en de bal, te redden. Hij is de stop in de Utrechtse badkuip, hij is de kit tussen de tegels. Hij voorkomt dat Lech Poznan een uitdoelpunt maakt. Zo’n doelpunt dat – want het is tenslotte Europees voetbal – dubbel telt. Zo één, die komt er dus niet.

In de buurt
Een paar keer ook is FC Utrecht in de buurt van een doelpunt. Op slag van rust bijvoorbeeld, via Zakaria Labyad. Een snoeihard schot lost de aanvallende middenvelder, en doelman Matus Putnocky moet tot het uiterste gaan om de bal uit de hoek te slaan. Dat lukt ‘m wonderwel. De corner waarop velen dan rekenen, volgt niet meer: het is direct rust.

Te wensen over
Na de theebreak neemt Lech Poznan langzaam maar zeker de touwtjes steviger in handen, maar FC Utrecht is taai en houdt stand. En krijgt zelf ook nog wel wat kansen, maar de schoten vanuit de tweede lijn zijn niet goed genoeg gemikt en in sommige andere situaties laat de eindpass wat te wensen over.

Alles is nog open
Feit is dat FC Utrecht tegen een sterke tegenstander een 0-0 heeft neergezet in de thuispartij, en dat is in Europees verband helemaal geen beroerde score. De conclusie na negentig minuten voetbal in de derde voorronde van de Europa League, is dan ook dat alles nog open is. Volgende week? Dan volgt de allesbeslissende return in Polen.

FC Utrecht – Lech Poznan 0-0 (0-0)

Gele kaarten: Willem JanssenZakaria Labyad en Urby Emanuelson (allen FC Utrecht), Volodymyr Kostevych, Lukasz Tralka (beiden Lech Poznan).

Toeschouwers: 13.817.

Scheidsrechter: Aleksandar Stavrev.

Opstelling FC Utrecht:
David JensenSean KlaiberMark van der Maarel (85. Robin van der Meer), Willem JanssenEdson Braafheid; Wout Brama (75. Giovanni Troupée), Sander van de StreekUrby EmanuelsonZakaria LabyadGyrano KerkCyriel Dessers (75. Ramon Leeuwin).

Opstelling Lech Poznan:
Matus Putnocky; Emir Dilaver, Rafal Janicki, Nikola Vujadinovic, Volodymyr Kostevych; Maciej Makuszewski (77. Robert Gumny), Lukasz Tralka, Mario SitumMaciej GajosChristian Gytkjaer (69. Nicki Nielsen), Radoslaw Majewski (85. Mihai Radut)

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 15 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing