FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Heracles - FC Utrecht 2-1 (0-1)

11-03-2017

11 reacties


Net op het moment dat FC Utrecht en Heracles Almelo in het Polman Stadion genoegen lijken te nemen met een gelijkspel is het Heracles aanvoerder Thomas Bruns die twee keer mag prijsschieten op keeper David Jensen. De eerste keer verspert Jensen nog de weg. In de rebound is het echter wel raak. 2-1 en drie punten voor Heracles Almelo, dat hiermee een sprongetje maakt naar de negende plek op de ranglijst.

Revanche
Bruns revancheert zich met zijn prijsknaller voor de 0-1. Het kunstgras in het Polman Stadion in Almelo laat zich de eerste twintig minuten van het duel Heracles Almelo – FC Utrecht van haar beste kant zien. Razendsnel rolt de bal, van links naar rechts. Die snelheid komt vooral Utrecht van pas. Het regent in die fase mogelijkheidjes aan de kant van de Domstedelingen. Haller, Troupée, Barazite; ze duiken allemaal op voor keeper Castro. Alleen Yassin Ayoub weet het leer tegen de touwen te krijgen, omdat Bruns de bal niet goed weet weg te werken.

Concentratie
Na de 0-1 stopt de show van de Utrechters. Utrecht wordt in slaap gesust en houdt daarmee Heracles Almelo op de been. Meteen bij aanvang van de tweede acte profiteert Heracles Almelo van het concentratieverlies van FC Utrecht. Een diagonaal werd verkeerd weggewerkt, Jensen stond op het verkeerde been en Brandley Kuwas nam de gelijkmaker voor de rekening. Voorzichtige conclusie van Jan en alleman: dit heeft FC Utrecht vandaag vooral aan zichzelf te danken.

NEC uit
FC Utrecht staat in de competitie nog steeds op de vierde plek, maar weet met 1 punt uit de laatste twee wedstrijden dat het alle zeilen moet bijzetten om dat stekkie te behouden. Volgende week moet de ploeg van Erik ten Hag opnieuw een eindje reizen voor de volgende tegenstander; op zaterdag 18 maart is N.E.C. de tegenstander.
 
Heracles Almelo – FC Utrecht 2-1 (0-1)
26. Yassin Ayoub
47. Brandley Kuwas
90. Thomas Bruns

Gele kaarten: Mark van der MaarelWout Brama, Kevin Conboy (allen FC Utrecht)

Toeschouwers: 10.829

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis

Opstelling Heracles Almelo:
Bram CastroTim BreukersMike te Wierik; Robin Pröpper; Samuel ArmenterosThomas BrunsJoey PelupessyBrandley KuwasKristoffer Peterson (63. Brahim Darri); Robin Gosens; Justin Hoogma

Opstelling FC Utrecht:
David Jensen; Giovanni Troupée; Mark van der Maarel (46. Ramon Leeuwin); Willem JanssenKevin ConboyYassin AyoubWout BramaSofyan AmrabatNacer Barazite (81. Richairo Zivkovic); Sebastien HallerGyrano Kerk (68. Zakaria Labyad

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 11 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing