FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Go Ahead Eagles - FC Utrecht 0-1 (0-1)

28-01-2017

6 reacties


FC Utrecht is drie punten rijker. De ploeg van trainer/coach Erik ten Hag was in De Adelaarshorst te sterk voor Go Ahead Eagles. In Deventer bleek één doelpunt voldoende voor een beslissing: 0-1.

Hij komt door op links, ziet dat er voor het doel bedrijvigheid is en dus besluit Andreas Ludwig het leer een loei te geven. De bal komt uit bij Gyrano Kerk, en diens directe bewaker Xandro Schenk. Die laatste lijkt het speeltuig een beslissend zetje te geven. Een zetje, zodanig dat keeper Theo Zwarthoed is geklopt. De bal valt binnen, FC Utrecht komt aan de leiding na een half uur voetbal: 0-1.

Oprichten
Het is niettemin zwoegen in Overijssel. In de sfeervolle Adelaarshorst wordt van het voor lijfsbehoud knokkende Go Ahead Eagles het nodige verwacht, ook al omdat die ploeg zich tijdens de winterbreak heeft versterkt. FC Utrecht? Velen lijken zich af te vragen of het de Domstedelingen lukt zich op te richten, na twee nederlagen in een tijdsbestek van vier dagen, eerder deze week.

Geslaagd
Daarin slagen de Utrechters. Immers: ze winnen de pot, en krijgen de meeste kansen. Maar al te soepel en swingend is het spel nog niet. Een ploeg die op de nodige posities is gewijzigd slaagt er desalniettemin in een naar punten snakkend thuisteam te weerhouden van het krijgen van veel kansen.

Weer de nul
Wat dat betreft bewijst Go Ahead Eagles-aanvaller Darren Maatsen zijn ploeg geen al te goede dienst. De invaller staat, na een uur voetballen, zelf amper een kwartier binnen de lijnen als hij alweer mag inrukken. ‘Natrappen’, luidt het oordeel van Edwin van de Graaf. Een slotoffensief van tien Eagles komt er nog wel, maar ontbeert de kracht die ervoor nodig is het Utrechtse elftal te doen wankelen. Doelman David Jensen noteert zijn vierde ‘clean sheet’ van dit seizoen. Dat ene doelpunt, een eigen goal nota bene, is daardoor voldoende voor het beoogde resultaat: winst.

Op naar sc Heerenveen-thuis!
Op zondag 5 februari komt het FC Utrecht-team weer in de ring. Die dag neemt de ploeg van Ten Hag het in Stadion Galgenwaard op tegen sc Heerenveen. De aftrap voor die partij is om 16.45 uur. De kaartverkoop is, uiteraard, al in volle gang.

Go Ahead Eagles - FC Utrecht 0-1 (0-1)
32. Xandro Schenk (eigen doelpunt) 0-1

Gele kaarten: Rochdi Achenteh (Go Ahead Eagles), Andreas Ludwig, Giovanni Troupée,  Gyrano KerkMark van der MaarelSébastien Haller (allen FC Utrecht).

Rode kaart: 62. Darren Maatsen (Go Ahead Eagles, natrappen).

Toeschouwers: 9.645.

Scheidsrechter: Edwin van de Graaf.

Opstelling Go Ahead Eagles:
Theo Zwarthoed; Joey Groenbast, Sander FischerXandro SchenkSébastien LocignoPedro Chirivella Burgos (84. Sam Hendriks), Daniel Crowley (68. Randy Wolters), Rochdi AchentehJarchinio Antonia, Elvis Manu (46. Darren Maatsen), Marcel Ritzmaier.

Opstelling FC Utrecht:
David Jensen; Giovanni Troupée, Mark van der MaarelRamon Leeuwin, Robin van der Meer; Wout BramaSofyan Amrabat, Andreas Ludwig, Patrick Joosten (58. Yassin Ayoub); Gyrano Kerk (73. Richairo Zivkovic), Sébastien Haller.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen


Aankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing