FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"We willen thuis winnend afsluiten"

02-05-2012

6 reacties


Na een teleurstellend resultaat tegen NAC Breda afgelopen zaterdag richt de ploeg van trainer Jan Wouters zich op de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. "Het is zeer teleurstellend", kijkt Wouters terug op het verlies tegen NAC. "Toen het 1-1 stond, moesten we alle risico's gaan nemen. Aan een gelijkspel hadden we niets. Dat we dan niet winnen, is erg spijtig. Daarom willen we de laatste thuiswedstrijd winnend afsluiten."

Geduldig
De tegenstander van woensdagavond Vitesse is dit seizoen uitgespeeld. De ploeg van trainer John van den Brom staat op plaats zeven en komt daar niet meer vanaf. Het gat naar plaats zes en naar plaats acht is acht punten. Met nog twee wedstrijden in deze Eredivisiejaargang te spelen, zijn er nog maar zes punten te verdelen. De Arnhemmers hebben zich geplaatst voor de play-offs, maar Vitesse zal voor de winst gaan. "Vitesse is een ploeg die positioneel zeer goed is", analyseert Wouters zijn tegenstander. "Ze zijn geduldig in het veldspel en gevaarlijk in de omschakeling. Op het moment dat ze de bal veroveren staan ze voor je het weet voor de goal. Ze weten goed gebruik te maken van de ruimte en met Wilfried Bony beschikt Vitesse over een sluipschutter. Naast de sterke aanval moeten we ook zien om te gaan met hun verdediging, die erg geduldig is." Maar in die defensie ontbreekt Alexander Büttner met een teenblessure. Ook kan Van den Brom niet beschikken over de niet-fitte Wilfried Bony, meldt de trainer op VitesseTV.

Het is FC Utrecht er veel aangelegen om met winst de Galgenwaard te verlaten. Na afloop van de wedstrijd wordt afscheid genomen van spelers die de club verlaten en ook wordt de Di Tommaso Trofee uitgereikt. Dit is de prijs voor de beste speler van het seizoen gekozen door de supporters. "Dat is de waardering die de spelers krijgen van de supporters. Zij kiezen hun favorieten. Dat is altijd een mooi moment", meent Wouters.

Afwezigen
De wedstrijd voor het laatste thuisduel is zo goed als compleet. Alleen Jacob Mulenga (niet wedstrijdfit) en Johan Mårtensson (ziek) ontbreken bij de wedstrijdselectie.

Vrije verkoop
De wedstrijd tegen Vitesse wordt woensdagavond om 20:00 uur afgetrapt in Stadion Galgenwaard. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Jack van Hulten. Voor het duel is er vrije verkoop, dat houdt in dat er geen clubkaart nodig is om een entreebewijs te kunnen kopen. Wel is een geldig legitimatiebewijs nodig om een kaart te kunnen kopen.De kassa's zijn twee uur voor aanvang van het duel geopend.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing