FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

VVV-Venlo en FC Utrecht komen niet tot scoren

07-08-2011

6 reacties


FC Utrecht heeft nog tijd nodig om de juiste manier van spelen voor het nieuwe seizoen te vinden. De club uit de Domstad zag vijf basisspelers weggaan, kreeg daarvoor niet haar eerste keus aan nieuwelingen terug en werkt met een nieuwe trainer. Zaterdagavond was het de ploeg aan te zien dat het nog zoekende is. Op bezoek bij VVV-Venlo slaagde men er niet in het seizoen af te trappen met een zege. Aan de beginstand van 0-0 was na negentig minuten niets veranderd.

In mogelijk de laatste wedstrijd van Michel Vorm bij FC Utrecht was de aandacht het eerst gericht op Andrea Mei. De van Internazionale gehuurde verdediger pakte al na vier minuten geel en speelde zodoende noodgedwongen het leeuwendeel van de wedstrijd met de rem op zijn spel. Frank Demouge schreef de eerste kans van de eerste helft op zijn naam; de frontman, als één van de weinige aanvallers wél beschikbaar voor Erwin Koeman, plaatste een halve omhaal ruim naast. Kort tevoren had VVV ook het doel gemist bij een redelijke aanval richting Vorm.

Namens de Venlose ploeg waagde Alexander Emenike een poging, maar zijn schot vanuit de tweede lijn miste precisie en ging net naast. Net naast ging ook de tweede poging van Demouge, al koppend uit een voorzet van Nana Asare. Enzio Boldewijn, debutant aan de zijde van FC Utrecht, sloot de eerste helft af met een hard schot dat uiteen spatte op de vuisten van Dennis Gentenaar. Het begin van helft twee bracht meer voor het publiek dan de 45 minuten daarvoor. Johan Martensson, één van de Zweedse nieuwelingen in Utrecht, mikte net te hoog en Boldewijn verzuimde een uitgelezen kans te benutten.

Zowel Koeman als diens collega Glen De Boeck wisselden vervolgens volop en brachten onder meer Adam Sarota, Rogier Molhoek en Michel Uchebo binnen de lijnen. Ondanks het verse bloed lukte het beide teams niet de wedstrijd nog te laten kantelen. Sterker nog, debutant Molhoek beleefde een rotavond door met direct rood de kleedkamers op te zoeken. De middenvelder werd bestraft voor een zware overtreding op Asare. Heel snel daarna had Stefano Lilipaly dé kans om zijn team op voorsprong te zetten, maar slaagde niet. Hetzelfde overkwam Bryan Linssen aan de overzijde.

Vorm sloot zijn tijdperk bij FC Utrecht af en onderscheidde zich, door nog redding te brengen op twee doelpogingen van VVV. De reservedoelman van het Nederlands elftal zal mogelijk dit weekend nog zijn overgang naar het Engelse Swansea City afronden en lijkt helemaal klaar voor de uitdaging. Zo verlaat ook hij als belangrijke speler FC Utrecht. De club won op 19 januari voor het laatst een uitwedstrijd, toevallig bij VVV-Venlo. Over een week komt De Graafschap op bezoek in De Galgenwaard.

Bron: voetbalzone.nl
Foto: voetbalzone.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing