FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vrijdag parkeren op Sorbonnelaan

24-10-2012

1 reactie


Supporters die komende vrijdag de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen FC Groningen bezoeken, kunnen parkeren op de Universiteitsparkeerplaats aan de Sorbonnelaan op de Uithof. De Veemarkt is zoals bekend al enige tijd gesloten als parkeergelegenheid tijdens wedstrijden van FC Utrecht. Vanaf de Uithof rijden gratis pendelbussen die de bezoekers naar Stadion Galgenwaard te brengen. Ook na afloop van de wedstrijd staan de bussen weer klaar voor de terugreis naar de parkeerplaats. Ook is het mogelijk om de route lopend af te leggen. De wandeling duurt ongeveer een kwartier.

Woonwijken afgesloten
De woonwijken in de directe omgeving van het stadion zijn afgesloten met hekken, stewards en verkeersregelaars afgesloten. Alleen mensen die met het persoonlijke parkeerschild kunnen aantonen dat zij in de wijk wonen, wordt langs de afzetting doorgang verleend. Ook de parkeerplaatsen op de Mytylweg en op de parkeerplaats van SV Kampong aan de Laan van Maarschalkerweerd zijn afgesloten.

Parkeren in parkeergarage
Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben de mogelijkheid om tegen een betaling van 100 euro een seizoenparkeerkaart te kopen voor P3. Deze kaart geeft voor de resterende competitiewedstrijden van het seizoen 2012/2013 toegang tot Parkeergarage Q-Park Galgenwaard, gevestigd aan het Westplein achter de Cityside. Het bestellen van een seizoenparkeerkaart is eenvoudig. Download -HIER- het bestelformulier en retourneer deze naar FC Utrecht: Postbus 85159, 3508 AD Utrecht. Doe je dit vóór woensdag, dan zorgt FC Utrecht ervoor dat je vrijdag al dichtbij het stadion geparkeerd staat in deze parkeergarage.

Kom met het OV
FC Utrecht doet een beroep op alle bezoekers aan Stadion Galgenwaard om met het openbaar vervoer te komen. Met een toegangsbewijs voor de wedstrijd kan binnen de stad Utrecht gratis gebruik worden gemaakt van de bussen van GVU. Dit geldt vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na afloop van de wedstrijd.

Bron: fcyutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing