FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vrijdag gesprek over dichten hoeken stadion

12-09-2016

22 reacties


Vrijdagmiddag vindt er in stadion Galgenwaard een overleg plaats over de wens van veel supporters om de hoeken van het stadion te dichten. Naast initiatiefnemer Jacques van der Linden zijn ook de Supportersvereniging FC Utrecht en True Support vertegenwoordigd.

Het dichten van de hoeken van stadion Galgenwaard is een langgekoesterde wens van veel supporters. Het zou zorgen voor meer comfort en het geluid dat nu vervliegt zou beter binnen het stadion blijven hetgeen de sfeer ten goede komt.

FC Utrecht onderzocht de afgelopen jaren enkele opties om de hoeken te dichten, maar die stuitten af op kostenoverwegingen en Arbo-eisen met betrekking tot daglicht voor het personeel van de in de hoeken gevestigde kantoren.

Supporter Jacques van der Linden kreeg op Facebook veel bijval voor een hernieuwde oproep aan FC Utrecht om de hoeken te dichten. Die was mede ingegeven door de mededeling van FC Utrecht dat een deel van de baten van de transfer van Bart Ramselaar naar PSV besteed zou worden aan de accommodaties van de club. Tal van supporters opperden op Facebook creatieve om de hoeken op een transparante en betaalbare wijze te dichten.

Aanstaande vrijdagmiddag vindt een eerste overleg plaats tussen Van der Linden en vertegenwoordigers van beide supportersorganisaties. Namens True Support neemt secretaris Alexander de Mol deel aan de bespreking.

Initiatiefnemer Van der Linden vindt het jammer dat algemeen directeur Wilco van Schaik verstek laat gaan. “Ik heb Wilco al een paar keer benaderd, maar ik krijg geen respons”, zei hij vorige week in het AD. Woordvoerder Perry Hendriks liet weten dat er ‘een goede groep mensen’ aan tafel zit ‘die beslissingen kunnen en mogen nemen.’

Reacties

Bij dit bericht zijn 22 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing