FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vorm: "We moeten er gewoon staan"

28-08-2010

0 reacties


Bij FC Utrecht is het momenteel volop feest door het bereiken van de groepsfase Europa League. Donderdag werd Celtic met liefst 4-0 verslagen. Doelman Michel Vorm beseft echter dat er al snel een nieuwe opdracht volgt.

Daags na de ruime zege op de Schotten werd Utrecht gekoppeld aan Liverpool, Napoli en Steaua Boekarest. Een interessante loting voor de Domstedelingen. Doelman Vorm is realistisch genoeg om te beseffen dat het treffen met landskampioen FC Twente de hoogste prioriteit heeft. "We moeten er gewoon staan; klaar", laat de international weten aan Voetbal International.

Een competitieduel spelen vlak na een Europese wedstrijd is meestal geen eenvoudige opdracht. "Twee seizoenen geleden versloegen we FC Twente thuis met 3-0. Drie dagen eerder hadden zij voor de UEFA Cup tegen Stade Rennes gespeeld. Ik dacht nog: Zal het echt zo zwaar zijn? Na wat ons deze week is overkomen, denk ik inderdaad dat het best heftig is."

Vorm beseft dat niet alleen de wedstrijd tegen Celtic FC Utrecht wellicht parten kan gaan spelen. "Bovendien missen we zondag belangrijke spelers. Dries Mertens is geschorst, Jacob Mulenga en Nana Asare geblesseerd", weet hij. Van onderschatting is wat hem betreft dan ook geen sprake. "We realiseren ons dat deze wedstrijd net zo belangrijk is als de return van afgelopen donderdag tegen Celtic."

"FC Twente is een goede ploeg, die bezig is de aansluiting met PSV te vinden. In Enschede kun je verliezen, maar we mogen ons onder geen beding naar de slachtbank laten leiden. We moeten er gewoon staan; klaar. Het voordeel is dat we in een mooi en sfeervol stadion spelen. In die ambiance kun je niet verslappen."

Bron: Voetbalprimeur.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing