FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vorm: "Uitblijven transfer is jammer"

20-07-2011

27 reacties


Michel Vorm hoopt FC Utrecht deze zomer te verlaten voor een club van een hoger kaliber. Concrete belangstelling voor de doelman blijft vooralsnog echter uit, tot teleurstelling van de speler zelf.

Waar Vorm ploeggenoten als Dries Mertens, Kevin Strootman, Khalid Sinouh (allen PSV) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting Portugal) mooie transfers zag maken, zit de doelman nog altijd bij FC Utrecht. Frustrerend vindt hij de transfers van zijn oud-ploeggenoten echter niet. "Nee, ik gun al die jongens een mooie transfer", zegt hij in gesprek met Voetbal International.

"Maar ik vind het wel jammer dat ik er nog geen heb gemaakt", geeft Vorm eerlijk toe. "Ik heb een paar goede jaren gehad bij FC Utrecht, heb Europese wedstrijden gespeeld en het Nederlands elftal gehaald als tweede doelman. Ik ben 27 jaar, het is logisch dat ik gezien mijn prestaties aan een stap omhoog denk. Ik weet ook niet wat ik nog meer moet doen."

Hamburger SV en een aantal clubs uit Italië en Frankrijk informeerden naar Vorm, maar concreet werd het nooit. "Ik weet niet hoe concreet die zaken zijn geweest en zolang het niet concreet is, wil ik er niets van weten. Ik denk dat veel clubs wachten totdat een speler transfervrij is. Als er de komende weken geen club voor me komt, zit ik hier nog een seizoen prima bij FC Utrecht. Het is absoluut geen straf om hier te spelen. Dan ben ik over één jaar transfervrij en wordt het voor mij makkelijker."

Vorm denkt niet aan een transfer binnen Nederland. Ajax heeft met Kenneth Vermeer de opvolger voor Maarten Stekelenburg al klaar staan en ook FC Twente en PSV zijn voorzien. "Niklay Mihaylov heeft net zijn contract verlengd bij FC Twente. En hoewel er in de media soms kritiek is op Andreas Isaksson, zijn ze bij PSV geloof ik wel tevreden over hem. Als ik ga, dan denk ik dat het het buitenland wordt."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 27 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing