FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Voorspellingscompetitie: eerste duel telt niet mee

11-08-2017

15 reacties


Voor FC Utrecht begint vanavond de voetbaljaargang met het uitduel tegen ADO Den Haag. Daarmee gaat ook de voorspellingscompetitie 2018-2018 op deze site van start. Let op: het eerste duel telt niet mee voor de uitslag.

Vanwege vakanties zijn pas vandaag de uitslagen en voorspellingen van het vorige seizoen geschoond. Veel donateurs van True Support zijn nog op vakantie en hebben er mogelijk niet aan gedacht dat ook de voorspellingscompetitie weer begint. Bovendien willen we ook hen die op de Open Dag lid zijn geworden nog de tijd geven om de aanmelding voor de Fans Zone op deze site in orde te maken. Daarom hebben we besloten dat de uitwedstrijd tegen ADO niet meetelt voor de stand in de eerste periode en in de eindstand.

Deelname aan de voorspellingscompetitie is gratis voor leden van True Support. In de voorspellingscompetitie worden punten toegekend voor het  juist voorspellen van de ruststand (2), de eindstand (4) en de toto (1) van de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

Seizoenkaart
De persoon die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft vergaard met het voorspellen van de wedstrijden van FC Utrecht wint een seizoenkaart voor het seizoen 2018 - 2019. Ook de nummers 2 tot en met 5 vallen in de prijzen. Ook zijn er vier periodetitels te vergeven die eeuwige roem en mooie prijzen opleveren. Zo maak je in de eerste periode kans op een waardebon van €50 voor Camping Ganspoort. Klik HIER voor een overzicht van de te winnen prijzen.

Bij een gelijk aantal punten wordt er eerst gekeken naar het aantal meegespeelde wedstrijden (scoringsgemiddelde). Indien dit ook gelijk is bepalen respectievelijk het aantal juiste voorspellingen van de eindstand, de ruststand en de toto de definitieve rangschikking. Indien deze criteria bij verdeling van de prijzen niet tot duidelijke winnaars leidt, zal het lot de uiteindelijke prijswinnaars bepalen.

Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site. In de Fans Zone kun je gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen.

Lid worden
Ben je geen lid van True Support en wil je ook meespelen in de voorspellingscompetitie en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan nu aan als lid en ontvang ook de overige voordelen die verbonden zijn aan het lidmaatschap, zoals toegang tot het supportershome in De Heksenketel op wedstrijddagen. Ook ontvang je dan vier maal per jaar het FCUFans! Magazine.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 15 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing