FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing#adoutr

05-04-2014

1 reactie


Het was niet altijd even goed maar zeker wel een verdiende overwinning. Hierdoor heeft FC Utrecht weer wat lucht richting plaats zestien. Het verschil met RKC is inmiddels vijf punten en RKC moet dit weekeinde naar Feyenoord.

Voor FC Utrecht staat de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. De ploeg van oud FC Utrecht speler Henk Fraser heeft, sinds hij het roer van Maurice Steijn heeft overgenomen. Al acht wedstrijden op rij niet meer verloren. Van de laatste zeven wedstrijd verloor FC Utrecht overigens ook slechts één keer, dus er is zeker hoop voor de ploeg van Jan Wouters.

Tommy Oar kreeg afgelopen woensdag een gele kaart en is geschorst voor de wedstrijd van zondag. Verder kan Wouters geen beroep op Ayoub, Janssen en Duplan. Over de beschikbaarheid van Mulenga wordt vandaag (zaterdag) een beslissing genomen. De spits is net volledig hersteld van een blessure maar aangezien ADO op kunstgras speelt, twijfelt de medische staf om hem vrij te geven. Mocht hij kunnen spelen, dan is het nog wel de vraag of hij opgesteld wordt. Wouters koos afgelopen woensdag voor een opportunistische speelstijl, maar omdat bij ADO het centrale duo voor fysiek is, kiest hij nu misschien voor wat wendbaardere spitsen.

Waarschijnlijk verkast Cedric van der Gun naar plek die Tommy Oar normaal inneemt. De Hagenees kan ook op die positie goed uit de voeten en dan kan Jens Toornstra weer op zijn geliefde positie spelen. Dat zou betekenen dat Adam Sarota weer op rechts kan spelen. Juan Agudelo zou bij afwezigheid van Mulenga dan weer een basisplaats hebben. Uiteraard kan Wouters er ook voor kiezen om De Ridder en Van der Gun als twee spitsen op te stellen. Dat zou dan kunnen betekenen dat er een basisplaats lonkt voor Nando waarbij Sarota (links) en Toornstra (rechts) de overige middenvelders zijn. In alle gevallen zal de opgeleefde Johan Martensson de controleur op het middenveld zijn.

De tegenstander: ADO Den Haag
Zoals gemeld is de ploeg van Henk Fraser al acht wedstrijden ongeslagen. Statistisch gezien komt de eerste nederlaag dus steeds dichterbij. Het zou mooi zijn als FC Utrecht die ploeg is, die als eerste een overwinning boekt. Afgelopen woensdag werd door ADO knap gelijkgespeeld bij FC Twente. Bij ADO Den Haag staat oud FC Utrecht speler Vito Wormgoor centraal achterin met zijn kompaan Beugelsdijk. Zij vormen het onverzettelijke hart van de verdediging. Toch moeten daar ook kansen liggen voor beweeglijke spelers. Het duo moet het vooral hebben van duelkracht en kopballen. Zeker bij dode spelmomenten moeten deze mannen goed in de gaten gehouden worden.

Scheidsrechter in Den Haag is Bas Nijhuis. FC Utrecht wordt gesteund door 250 supporters in het uitvak. Meer supporters worden niet toegelaten nadat er een groep van 200 “FC Utrecht supporters” daags voor de thuiswedstrijd tegen ADO in Den Haag is geweest. Volgende week zondag speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Zowaar weer eens een wedstrijd op het ideale moment, zondagmiddag om 14.30 uur. Er is geen clubkaartverplichting, dus vrije verkoop.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Delpierre – Heerings – Bulthuis

Sarota – Martensson – Toornstra – Van der Gun

Agudelo (Mulenga) – De Ridder

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing