FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #wilutr

21-10-2016

0 reacties


Als scheidsrechter Wiedemeijer komende zaterdag om 20:45 uur voor de aftrap van Willem II - FC Utrecht heeft gefloten, dan is voor de ploeg van trainer Erik ten Hag speelronde 10 gestart. En als deze speelronde wordt afgesloten met een goed resultaat, dan is de kans groot dat het gat met de ploegen onder FC Utrecht toeneemt. Bij winst ligt maximaal plaats 8 in het verschiet.

Na de 3-0 overwinning tegen Go Ahead Eagles zal het vertrouwen binnen de selectie zeker zijn toegenomen. Daarbij zullen de spelers zich wel dienen te realiseren dat FC Utrecht in de eerste helft tegen de Deventernaren over geluk niet te klagen had. Matig verdediger werd niet afgestraft in de vorm van tegengoals, en de 1-0 van Giovanni Troupée kwam op een fortuinlijke wijze tot stand. Toch verdient de jongeling wel de credits voor het lef in zijn spel, en houdt hij zich moeiteloos staande als basisspeler.

Met de komst van Richairo Zivkovic is ook de aanvallende dreiging van FC Utrecht toegenomen. Op dit moment lijkt het spel van Zivkovic wel ten koste van de doelpuntenproductie van Sébastien Haller te gaan. De spits was hierover vooral zelfkritisch. In het Algemeen Dagblad erkende hij dat het samenspelen met Zivkovic nog wennen voor hem is, maar: 'Ik ben ook niet effectief genoeg geweest'. Mogelijk revancheert de Fransman zich in het stadion waar hij vorig seizoen een directe rode kaart ontving in een duel dat toen met 3-1 verloren ging.

Bij FC Utrecht ontbreken de langdurig geblesseerden Jeff Hardeveld en Edson Braafheid. Daarnaast is het nog niet zeker of Andreas Ludwig beschikbaar is, want de Duitser kampte deze week met liesklachten. De verwachting is dat Erik ten Hag blijft vasthouden aan dezelfde elf als vorige week, en de opstelling is dan vermoedelijk:

Ruiter
Troupée - Leeuwin - Janssen - Conboy
Strieder
Amrabat - Barazite - Ayoub
Zivkovic - Haller

Tegenstander Willem II kent een stroeve seizoenstart, en heeft als enige ploeg in de eredivisie in het kalenderjaar 2016 nog geen enkel thuisduel gewonnen. De ploeg van Erwin van de Looi zal er gebrand op zijn dit tegen FC Utrecht recht te zetten. Willem II heeft daarbij naar verwachting niet de beschikking over de verdedigers Pele van Aanholt, Guus Joppen en Jordens Peters. Wel staat naar verwachting oude bekende Anouar Kali aan de aftrap.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing