FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #wilutr

18-09-2015

2 reacties


Na de mooie overwinning op Vitesse, moeten nu de degens gekruist gaan worden met Willem II. De zevende plek op de ranglijst moet een lekkere steun in de rug zijn voor de mannen van Ten Hag en De Jong. Maar hier schuilt ook het gevaar. Want het is niet aan FC Utrecht om welke ploeg dan ook te onderschatten. De Tilburgers kennen een matige start, maar gezien het lastige programma kan je ook zeggen dat ze schade (zeker op het gebied van tegengoals) hebben weten te beperken. Net als FC Utrecht kregen ze 6 goals tegen, maar met gespeelde uitwedstrijden tegen Feyenoord, AZ en Ajax voorwaar geen beroerd aantal. Wel wachten ze in Tilburg nog op de eerste overwinning, want het scoren gaat moeizaam.

Voor FC Utrecht dus de taak om dat scoren van Willem II nog een wedstrijdje uit te stellen. Voor FC Utrecht geldt voor de komende periode een relatief makkelijk programma, maar daar gaat het bij de Domstedelingen geregeld mis. Een mindere focus kunnen we ons eigenlijk nooit veroorloven. Het goede nieuws is dat er momenteel maar weinig geblesseerden zijn. Hardeveld en Boymans zijn al lang uit de roulatie. Boymans wordt inmiddels wel weer gesignaleerd op het trainingsveld, maar het is nog altijd onduidelijk op welke termijn hij weer bij de wedstrijdselectie aansluit.

Nog meer goed nieuws vanuit de club is de contractverlenging van Bart Ramselaar. De jongeling uit Amersfoort tekende deze week een contract waarmee hij zich voor vier jaar aan de club verbindt. Gesprekken met Klaiber en Hardeveld zijn gaande. Zou dan eindelijk het investeren in de dure jeugdopleiding zich gaan terugbetalen? Hoewel Hardeveld natuurlijkzijn opleiding bij Feyenoord heeft genoten, is het wel mooi om twee jongens uit de regio zich in het eerste te zien spelen.

Voor de wedstrijd tegen Willem II zal Ten Hag waarschijnlijk vasthouden aan het vaste elftal. Dat betekent dat Van der Maarel nog de voorkeur krijgt boven de weer fitte Leeuwin. Kum is een twijfelgeval, maar is geen basisspeler nu Rico Strieder duidelijk zijn stempel drukt in het elftal. Of Kevin Conboy, FC Utrecht laatste aanwinst, bij de selectie zit is nog niet zeker.

Scheidsrechter zaterdagavond is Siemen Mulder. De wedstrijd in het Koning Willem II stadion begint om 20.45 uur. Na deze wedstrijd staat FC Utrecht een doordeweekse bekerpartij tegen ONS Sneek te wachten. Volgende week zaterdag speelt FC Utrecht tegen een andere Friese club. Cambuur is dan de tegenstander in De Galgenwaard. Die wedstrijd begint om 18.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Klaiber – Van der Maarel – Letschert – Strieder – Nganioni

Janssen – Ramselaar – Ayoub

Barazite – Haller

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing