FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #vvvutr

17-08-2012

1 reactie


De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen werd vorige week verloren. Toch waren er wel een paar lichtpuntjes te noteren. Zo liet Adam Sarota na een behoorlijke voorbereiding zien, dat hij toch ook in het stadion een goede wedstrijd kan spelen. Voorheen was het vooral mentaal lastig voor hem, maar tegen Feyenoord stond hij zijn mannetje. Hij werd echter ruim voorbijgestreefd door een andere speler qua indruk. De in de eredivisie debuterende Robbin Ruiter werd terecht uitgekozen tot Man of the Match aan Utrecht zijde. De keeper onderscheidde zich met een aantal goede reddingen en straalde rust uit bij terugspeelballen. Wat voor veel supporters een openbaring was, was het komen op hoge ballen in de vijf meter. Ruiter zou Michel Vorm naar de troon kunnen gaan steken. Vorm was magistraal op de lijn, maar Ruiter lijkt een completere keeper te kunnen worden. Al maakt één goede wedstrijd nog geen zomer. Eerst zien of hij dit niveau kan vasthouden. Vooralsnog lijkt de enige aanwinst van dit seizoen wel een schot in de roos te zijn.

Aanstaande zaterdag moet het vizier echter gericht worden op de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Afgelopen week werd duidelijk dat Mike van der Hoorn tegen Feyenoord zijn neus heeft gebroken. Of de jongeling gaat spelen is de vraag. Mocht hij niet spelen, dan zal zijn vervanger waarschijnlijk Marcus Nilsson zijn. De Zweed speelde afgelopen maandag nog mee met Jong FC Utrecht tegen Jong Sparta. Daan Bovenberg en Michael Zullo zijn voor deze wedstrijd zeker niet fit. Hierdoor zal Mark van der Maarel zijn opwachting weer maken als rechtsback. Van der Maarel viel vorige week al in voor de uitgevallen Bovenberg en maakte een goede indruk.

Van de middenvelders in de selectie ontbreekt Yassin Ayoub. De jonge middenvelder herstelt nog van een kuitbeenbreuk. Het is afwachten of Sarota weer in de basisopstelling staat. Dit zal te maken hebben met de speelwijze waarvoor Wouters morgen kiest. Cedric van der Gun begon vorige week nog op de bank, maar zal waarschijnlijk nu wel een basisplaats claimen. Mulenga en Gerndt speelden geen midweekse wedstrijd voor hun vaderland. Mulenga meldde zich af wegens privéomstandigheden en Gerndt had last van een kuitblessure die hij tegen Feyenoord heeft opgelopen. Ook hiervoor geldt dat het afwachten zal zijn of hij tegen VVV-Venlo kan spelen. Mocht Gerndt niet kunnen spelen, dan is de keuze voor een 4-3-3 systeem, met Mulenga als diepe spits, snel gemaakt. In de vermoedelijke opstelling gaan we daar ook vanuit.

Bij VVV-Venlo spelen twee spelers met een Utrechtse achtergrond. Middenvelder Barry Maguire verkaste vorig seizoen richting het zuiden. Hij zal echter niet in actie komen tegen zijn oude club omdat hij momenteel geblesseerd is. Ismo Vorstermans is door FC Utrecht wederom verhuurd aan de club uit Venlo. Vorig seizoen maakte hij in de winterstop deze gang ook al. Bij VVV keert de Japanse verdediger Yoshida weer terug na zijn optreden op de Olympische Spelen met Japan. Hij speelde deze week ook nog tegen Venezuela en zal zo goed als zeker niet in de basis starten. Trainer Ton Lokhoff kan verder niet beschikken over Jeffrey Altheer en aanwinst Jules Reimerink. VVV-Venlo speelde vorig week een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo en wist daar een puntje aan over te houden.

In stadion De Koel wordt morgen om 19.45 uur afgetrapt en het duel staat onder leiding van scheidsrechter Ruud Bossen.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Ruiter Van der Maarel - Van der Hoorn - Wuytens - Bulthuis
Martensson - Sarota - Asare Duplan - Mulenga - Van der Gun 

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing