FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #vitutr

30-04-2016

0 reacties


Nog twee wedstrijden te spelen in het reguliere seizoen 2015-2016. Kunnen de spelers zich nog twee keer opladen na de weken van arbitrale blunders, een onnodige nederlaag tegen De Graafschap en het teleurstellende verloop van de bekerfinale? Ten Hag kennende zal hij er alles aan doen om zijn spelers op scherp te krijgen, maar willen de hoofden van de spelers luisteren naar wat de benen in normale situatie allemaal kunnen? Want het komt er nu echt op aan. Hoewel de play-offs officieel nog niet zeker zijn, is de kans op verlenging van het seizoen wel groot. Maar er is ook nog de kleine mogelijkheid om dit te ontlopen door op de vierde plek te eindigen.

Dan zal er echter wel twee keer gewonnen moeten worden en een beetje aan het doelsaldo gewerkt moeten worden. Want dat AZ thuis punten laat liggen tegen De Graafschap is niet de verwachting. Indien FC Utrecht morgen wint bij Vitesse, wacht een ontmoeting in de Galgenwaard met AZ.

Maar vooralsnog is eerst het vizier op de wedstrijd in Arnhem. Geen wedstrijd waarin de statistieken uit het verleden een garantie zijn voor succes. Slechts twee keer wist FC Utrecht te winnen bij de Arnhemmers. Maar er lijken mogelijkheden te liggen. Na het vertrek van trainer Peter Bosz gaat onder de toenmalig assistent Rob Maas een stuk moeizamer. De ploeg is gezakt naar plek 9 en moet dus nog punten halen om verzekerd te zijn van de play-offs. Het spel is zeer wisselvallig en bovendien ontbreken er morgen nog drie spelers wegens een schorsing en zal Maas een beroep moeten op wat spelers uit de jeugd.

Voor FC Utrecht weinig problemen meer dan de laatste weken het geval was. Conboy, Klaiber, Hardeveld, Ayoub en Ruiter zullen ontbreken wegens blessures. De eerste twee verschenen gisteren wel weer op het trainingsveld. FC Utrecht zal ongetwijfeld in de vertrouwde opstelling spelen waarbij het over het algemeen alleen de vraag is of Barazite speelt of Boymans. Voroalsnog is de verwachting dat Barazite naast Haller zal spelen.

De wedstrijd in het Gelredome staat morgen onder leiding van scheidsrechter Gözübüyük en begint, net als alle andere wedstrijden in de eredivisie, om 14.30 uur. Volgende week zondag speelt FC Utrecht dus thuis in de Galgenwaard tegen AZ. Ook deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Bednarek

Van der Maarel – Leeuwin – Letschert – Kum

Ramselaar – Janssen – Strieder – Ludwig

Haller - Barazite

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing