FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrzwo

18-02-2017

0 reacties


Na de nederlaag in Eindhoven, hoogste tijd om weer drie punten te scoren. Hiervoor moet PEC Zwolle aan de zegekar gebonden worden. Ondersteunt door UFC Champion Germaine de Randamie moeten de mannen het gevecht aan met de ploeg van Ron Jans. Hoewel de Zwollenaren voor hun doen aan de lage kant staan, in ieder geval geen team om te onderschatten. Toch moet het voor onze FC te doen zijn als men bij de les is.

Voor Brama en Amrabat komt de wedstrijd net te vroeg (verwachting is dat zij er volgende week weer bij zijn). Ruiter, Conboy en Strieder zijn de mannen die al lang afwezig zijn. Barazite was deze week ziek en trainde gisteren weer voor het eerst mee. Vandaag wordt bekeken of hij fit genoeg is om te spelen. Hoewel Hardeveld en Labyad minuten moeten maken, zullen zij waarschijnlijk weer vanaf de bank gaan starten.

Achterin lijkt doelman Jensen steeds meer in aanmerking te komen om zijn plek te behouden. Hoewel de doelman vorige week drie keer gepasseerd werd, laat hij toch wekelijks zien het niveau aan te kunnen. Met het vertrek van Ruiter komende zomer aanstaande, zal hij toch de doelman voor de toekomst zijn.

Vorig week verraste Ten Hag een ieder door Ramon Leeuwin de positie van Stieder/Brama in te laten nemen. De verdediger vulde vooral in de eerste helft die rol goed in, waardoor we er vanuit kunnen gaan dat hij dat vanavond ook weer zal gaan doen. Hierdoor zal het centrale duo weer bestaan uit Willem Janssen en Mark van der Maarel. Troupée en Van der Meer zullen de laatste linie completeren. Op het middenveld weer dezelfde namen of het moet zijn dat Barazite toch niet kan starten. Dan zal ongetwijfeld Labyad een kans krijgen op zijn positie.

De wedstrijd begint vanavond in de Galgenwaard om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen. De kassa’s zijn vanavond vanaf 18.45 uur geopend en er is vrije kaartverkoop. Volgende week speelt FC Utrecht de altijd lastige uitwedstrijd tegen FC Groningen. Ook die wedstrijd wordt op zaterdagavond gespeeld, aanvang 18.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Van der Maarel – Janssen – Van der Meer

Klaiber – Leeuwin – Barazite – Ayoub

Haller – Zivkovic

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing