FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrwil

19-08-2017

0 reacties


Kan FC Utrecht de goede reeks doorzetten tegen Willem II? Dat is de vraag die morgenmiddag in stadion Galgenwaard beantwoord gaat worden. Na de goede competitiestart tegen ADO Den Haag en het fantastische optreden tegen FC Zenit (1-0 winst), is Willem II de volgende tegenstander in de competitie. Een overwinning geeft de club echt een vliegende start van het seizoen. Na de midweekse overwinning op topclub Zenit, zal het wel even omschakelen worden. De ambiance van afgelopen woensdag zal niet zomaar te evenaren zijn. Maar het is Erik ten Hag wel toevertrouwd om zijn ploeg op het juiste spoor te zetten.

In het AD liet Ten Hag al weten dat hij waarschijnlijk wel wat spelers rust zou geven met het oog op de uitwedstrijd tegen Zenit. Door de komst van de spits Bahebeck lijkt vooral voorin de ruimte tot rouleren. Kerk en Dessers kregen tot nog toe de voorkeur, maar de Duitser Görtler mocht tegen Zenit al zijn eerste minuten maken. Waar Leeuwin en Janssen tegen Zenit geschorst waren, zijn ze voor de competitie gewoon weer inzetbaar. Edson Braafheid viel tegen Zenit geblesseerd uit en zal morgen zeker niet spelen. Anouar Kali is voorlopig uitgeschakeld en Makienok, Joosten en David zijn nog geblesseerd. Ook Rico Strieder is nog niet fit, maar de Duitser lijkt wel dicht tegen een rentree in de hoofdmacht aan te zitten. Voor hem komt Willem II nog wel te vroeg maar na de wedstrijd tegen FC Groningen is er een interlandbreak en wie weet kan hij daarna weer zijn opwachting maken.

Het is sowieso dringen geblazen in de selectie van FC Utrecht. Door het goede spel van Klaiber moet Troupée geduld opbrengen en Mark van der Maarel speelde tegen Zenit ook een puike partij, maar zou zomaar weer op de bank terecht kunnen komen met de terugkeer van Leeuwin en Janssen. Op links kon Van der Meer tegen Zenit niet overtuigen, maar veel keuze heeft Ten Hag daar niet. Van der Maarel werd in het verleden wel eens als linksback gebruikt maar het afschrijven van Van der Meer zou wel aan de vroege kant zijn. Misschien is dit juist een gelegenheid voor de back om zicht te herstellen. Mario Dumic is ook een speler die nog op zijn kans moet wachten in de defensie. Op het middenveld heeft de trainer nog het meeste te puzzelen door de geblesseerden. Rust geven aan Ayoub en Labyad lijkt vooralsnog geen goed idee aangezien zij zo belangrijk zijn voor het team.

De wedstrijd tegen Willem II begint om 14.30 uur in de Galgenwaard en staat onder leiding van scheidsrechter Gözübüyük. De kassa’s zijn morgen vanaf 12.30 uur geopend en er geldt een clubkaarverplichting. Komende donderdag speelt FC Utrecht de belangrijke wedstrijd tegen FC Zenit voor een plaatsje in de poule fase van de Europa League. Volgende week zondag is er in de competitie de uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Klaiber – Leeuwin – Janssen – Van der Meer

Van der Streek – Ayoub – Labyad – Emanuelson

Dessers - Kerk

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing