FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrwil

31-03-2017

1 reactie


Na een interlandbreak trappen we morgenavond af richting de eindfase van het seizoen. Die aftrap zal echter met een minuut vertraging beginnen. Helaas was er deze week het bericht dat oud voorzitter Theo Aalbers op 79 jarige leeftijd is overleden. Misschien wel de meest markante voorzitter die FC Utrecht ooit rijk is geweest. Een voorzitter die de club jarenlang op goede koers hield, ervoor zorgde dat de bekerfinale in 1985 in de eigen Galgenwaard gespeeld kon worden (en gewonnen) en vooral een voorzitter die zijn mannetje stond en het gesprek met de supporters niet schuwde. Het zal even slikken zijn voor de oude getrouwen die morgen afscheid moeten nemen van DE voorzitter.

Toch gaat morgen om 20.45 uur ook weer het leven verder. Hoe hard het ook klinkt, maar een uitgelezen kans om te zorgen voor een mooi afscheid voor DE voorzitter. In de Galgenwaard komt Willem II op bezoek. De ploeg van Anouar Kali is nog in de race om het laatste ticket voor de play-offs. Als het FC Utrecht lukt om die vierde plek vast te houden, is Willem II dus mogelijk de eerste opponent in de seizoen afsluiting.

Maar eerst maar focussen op morgenavond. Rico Strieder en Patrick Joosten zijn er in ieder geval niet bij. Hoewel Edson Braafheid weer volledig meetraint, is ook hij nog niet bij de wedstrijdselectie. Terugkeer is er wel van Robbin Ruiter. De doelman is weer fit na zijn schouderblessure maar gezien het goede optreden van David Jensen zal er voor hem voorlopig slechts plek zijn op de bank. Met Sofyian Amrabat heeft FC Utrecht er weer een international bij. De jonge middenvelder speelde afgelopen week voor Marokko. De spelers die geen interlandverplichtingen hadden, hebben deze week een paar dagen vrijaf gekregen zodat zij met een uitgerust gevoel de belangrijkste periode van het seizoen kunnen starten.

Vorige wedstrijd startte Labyad in de basis elf omdat Barazite rust kreeg. De vraag is natuurlijk of het doelpunt en goede spel ervoor zorgen dat Ten Hag niet meer om hem heen kan. Ook mede met het oog op volgend seizoen, zou het natuurlijk kunnen zijn dat de trainer kiest voor de speler die volgend seizoen belangrijk moet zijn voor het elftal. Barazite en Ruiter zouden daarom ook de rest van het seizoen veroordeelt kunnen zijn tot bankzitters.

Het duel staat morgenavond onder leiding van scheidsrechter Lindhout. De aftrap is morgen om 20.45 uur en de kassa’s zijn vanaf 18.45 uur geopend. Er geldt voor deze wedstrijd een clubkaartverplichting. Aanstaande dinsdag staat dan alweer het volgende duel op de agenda. Op Woudenstein is Excelsior dan de gastheer. Dit duel begint om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Manschot.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Troupée – Leeuwin – Janssen – Hardeveld

Amrabat – Brama – Labyad – Ayoub

Haller – Kerk 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing