FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrvvv

29-03-2013

0 reacties


Na een vrij weekend vanwege interlands moet FC Utrecht zaterdag weer aan de bak. In de Galgenwaard komt VVV-Venlo op bezoek. Na de nederlaag tegen Feyenoord een tegenstander waarvan op voorhand wordt gerekend op drie punten. Niet dat VVV onderschat moet worden, maar het zijn toch wel de wedstrijden waarin FC Utrecht normaal gesproken de punten moet pakken. Maar de nummer 17 van de eredivisie zal eer ongetwijfeld alles aan doen om punten te sprokkelen om zo afstand te houden van Willem II en zo misschien nog een vertwijfelde poging doen om twee plaatsjes te stijgen op de ranglijst zodat de nacompetitie ontlopen wordt.

Playoffs
Voor FC Utrecht staan er heel andere belangen op het spel. Hoewel de playoffs de ploeg van Wouters nauwelijks nog kunnen ontgaan, zullen er toch nog wat punten aan het totaal toegevoegd moeten worden. Vijfde of zesde worden betekent in ieder geval dat je in de playoffs als eerste een uitwedstrijd mag spelen en het daarna thuis mag afmaken. Gelukkig is de voorsprong naar de nummers 7 en 8 wel al behoorlijk ruim, toch is het niet het moment om te verslappen. Bovendien helpt een goede flow natuurlijk altijd om de playoffs met vertrouwen te starten.

Fitte selectie
Jan Wouters heeft zaterdag een nagenoeg fitte selectie tot zijn beschikking. Naast de langdurig geblesseerden Takagi en Sarato is Bob Schepers afwezig wegens rugklachten. Volgens de FC Utrecht watchers op Twitter trainde Mulenga vandaag wel mee maar zou na de training besloten worden of hij wel of niet kan spelen. Mike van der Hoorn verliet voortijdig de training. Vooralsnog gaan we er maar vanuit dat beide spelers morgen kunnen spelen. Robbin Ruiter was ziek, maar vandaag ook weer van de partij. Michael Zullo (wiens contract werd verlengd) en Tommy Oar zijn weer terug na hun interland en fit.

De tegenstander: VVV-Venlo
Al jaren is het doel in Venlo om aan het einde van de competitie gevrijwaard te zijn van de nacompetitie. Toch lijkt het ook dit jaar deze "loterij" niet te ontlopen. De Venlonaren staan momenteel op een teleurstellende 17e plaats, maar hebben nog wel zicht op de ploegen daarboven. Maar dan zal wel men hoognodig moeten beginnen met het halen van punten. Op het eerste oog heeft VVV-Venlo helemaal niet zo'n slechte ploeg. De revelatie van vorig seizoen, Yanic Wildschut, is echter geen schim meer van de man die vorig jaar langs de zijlijn raasde.  Het is morgen een weerzien met twee oud Utrechters. Barry Maguire lijkt zijn plaats in de basis weer te hebben heroverd nadat hij dit seizoen regelmatig op de bank zat. Ismo Vorstermans is niet verzekerd van een basisplaats. Door de schorsing van Marcel Seip, maakt hij echter kans om weer eens in de basis te starten. FC Utrecht heeft het contract van Vorstermans, die dit seizoen verhuurd is aan VVV-Venlo, inmiddels opgezegd.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Higler. Het duel begint om 19.45 uur en de kassa's zijn vanaf 17.45 uur geopend. Er is geen clubkaartverplichting. FC Utrecht speelt volgende week ook weer een thuisduel. Op zondag 7 april komt ADO Den Haag op bezoek. Deze wedstrijd begint om 12.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:
Ruiter
Van der Maarel - Van der Hoorn - Wuytens - Bulthuis
Toornstra - Kali - Asare - Oar
Van der Gun - Mulenga   

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing