FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrvit

01-11-2014

0 reacties


Zondag is er de mogelijkheid om revanche te nemen op de 1-5 nederlaag tegen PSV. De tegenstander in de Galgenwaard is Vitesse. Geen ploeg om te onderschatten. De Arnhemmers spelen goed voetbal en scoren makkelijk. Alle hens aan dek dus om te zorgen voor een positief resultaat. Gisteren waren er wat mindere berichten over de inzetbaarheid van Ruiter en Boymans.


Vandaag was er echter op twitter het bericht van René van den Berg dat Boymans gewoon kan spelen. Een zorg minder voor Alflen die eigenlijk geen gelijkwaardige vervanger voor de spits achter de hand heeft. De jongeling Rubin heeft het net nog niet weten te vinden en speelde zijn beste wedstrijd eigenlijk achter Boymans. De verwachting is dat de trainer opnieuw voor deze optie gaat kiezen. Zeker nu Boymans lijkt te kunnen spelen.

Op de rechterflank waarschijnlijk een wijziging. Waar tegen PSV Kerk begon, zal vermoedelijk Kristoff Peterson een nieuwe kans krijgen. De van Liverpool overgekomen vleugelspeler raakte na een goede start op de bank, maar laat tijdens de training dermate progressie zien, dat de staf hem toch weer de kans wil geven. Positief is dat Duplan weer volop meetraint. De Fransman hoopt voor de winterstop zijn rentree in het eerste elftal weer te kunnen maken. Ook Danny Verbeek lijkt op de weg terug. De flankspeler kampt al tijden met rugproblemen maar traint inmiddels weer deels met de groep mee.

Anouar Kali scheurde tegen PSV zijn hamstring en zal tot de winterstop uitgeschakeld zijn. Doordat Rubin op 10 gaat spelen, zal Willem Janssen wat meer naar achteren gaan spelen. Derde speler op het middenveld is uiteraard Ayoub. In de achterste linie ontbreekt de geschorste Mark van der Maarel. Zijn vervanger is Kum, die tegen PSV al de plek in nam van de weggezonden Van der Maarel. Op links nog steeds geen linkspoot. Letschert krijgt daar de voorkeur boven Cortie. Ook Heerings zou linksback kunnen spelen, hoewel hij zich waarschijnlijk meer opmaakt voor een plek links centraal. Markiet zou namelijk wel eens de volgende kunnen worden die zijn plek kwijtraakt. De verdediger is koppend nog wel heersend maar opbouwend en verdedigend zeer matig.

Vorig seizoen won FC Utrecht op de laatste speeldag met 2-1 van Vitesse. De Ridder en Agudelo zorgden voor de Utrechtse treffers. De wedstrijd begint zondag om 12.30 uur en scheidsrechter is Kevin Blom. Volgende week speelt FC Utrecht de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Verhoeven

Kum – Leeuwin – Markiet – Letschert

Janssen – Rubin – Ayoub

Peterson – Boymans – Oar 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing