FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrtwe

08-04-2017

0 reacties


Gaat het FC Utrecht lukken om de derde wedstrijd in negen dagen te winnen? Na de overwinningen tegen Willem II en Excelsior, kan er zondag gewonnen worden tegen een directe concurrent voor de vierde plek. Het huidige verschil tussen beide ploegen is 8 punten en bij een overwinning van FC Utrecht (en dan nog vier wedstrijden te gaan) is Twente wel uitgeschakeld voor die vierde plek. Winst zorgt er ook voor dat het verschil met Vitesse en AZ in tact blijft. Beide clubs staan nog als tegenstander op het programma.

Met de terugkeer van Edson Braafheid in de selectie, mist Ten Hag alleen nog maar Rico Strieder, Robin van der Meer, Patrick Joosten en de geschorste Giovanni Troupée. Voor laatstgenoemde zal waarschijnlijk Mark van der Maarel zijn opwachting maken. Tegenover de schorsing van Troupée staat de terugkeer van Amrabat. De middenvelder zat dinsdag tegen Excelsior zijn wedstrijd schorsing uit en zal ongetwijfeld weer in de basis geposteerd worden. Dit gaat dan weer ten koste van Sean Klaiber, die eventueel ook als rechtsback opgesteld kan worden. Met een mogelijke bankbezetting van: Ruiter, Braafheid, Hardeveld, Klaiber, Ludwig, Barazite en Zivkovic zal menige eredivisieclub met een jaloers oog richting de Galgenwaard kijken.

Voor de nummer 10 positie zal de trainer weer een keuze moeten maken tussen Barazite en Labyad. Beide spelers zijn eigenlijk goed genoeg om een basisplaats te claimen, maar beide opstellen houdt in dat Kerk naar de reservebank gaat. Maar voorlopig lijkt Kerk een koppeltje te blijven met Haller, die door zijn goal tegen Excelsior nu de meest scorende buitenlandse speler ooit bij FC Utrecht is. Zivkovic, die tegen Willem II zijn invalbeurt beloonde met een goal en dinsdag not amused was na zijn, tevergeefs, lange warmlopen, zal waarschijnlijk wederom op de bank beginnen.

Morgen zal FC Utrecht aantreden in een zeer goed gevulde Galgenwaard. Alleen voor de Bunnikside zijn nog kaarten beschikbaar. Dit houdt in dat er morgen meer dan 21.000 toeschouwers zullen zijn. Hopelijk zorgen zij voor een dermate goede sfeer dat de ploeg het altijd lastige FC Twente zonder punten richting Enschede kan sturen. De Tukkers speelden afgelopen donderdag een thuiswedstrijd tegen PSV en wisten er in de laatste seconden nog een gelijkspel uit te slepen. Laten we hopen dat die vermoeidheid nog in de benen zit. FC Utrecht speelde dinsdag al en heeft dus wat meer rust in de benen.

Scheidsrechter van dienst is Makkelie. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de kassa’s, alleen nog Bunnikside beschikbaar, zijn vanaf 12.30 uur. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Volgende week zondag gaat FC Utrecht op bezoek in Rotterdam. Indien gastheer Feyenoord wordt verslagen, heeft FC Utrecht dit seizoen in Rotterdam 9 punten gehaald. De wedstrijden tegen Sparta en Excelsior werden beiden gewonnen.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Jensen

Van der Maarel – Leeuwin – Janssen – Conboy

Amrabat – Brama – Labyad – Ayoub

Kerk – Haller 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing