FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrtwe

18-04-2015

7 reacties


Na een teleurstellend optreden tegen ADO Den Haag afgelopen week, draaide de pr machine vanuit de club weer op volle toeren. Mooie teksten over revanche, de supporters verdienen beter en het seizoen goed afsluiten. Leuk die ongetwijfeld goed bedoelde woorden vanuit de media en marketing afdelingen, maar zoals vaker kan FC Utrecht beter ophouden met het scheppen van verwachtingen die helaas maar al te vaak niet uitkomen. Was het niet de clubeigenaar die drie weken geleden al riep dat er uiterlijk binnen twee weken een nieuwe trainer zou presenteren?

Maar goed, aan het begin van het nieuwe seizoen staat er ongetwijfeld een trainer voor de froep. Laten we ons maar richten op de komende wedstrijd tegen FC Twente. Hoewel FC Utrecht zo goed als zeker wel veilig is, kunnen de punten nog wel goed gebruikt worden. Alflen kan echter op de nodige spelers geen beroep doen. Zo is Ramon Leeuwin geschorst en zijn Zullo, Boymans, Barazite, Duplan, Oar en Markiet geblesseerd.

Achterin zal, gezien de schorsing en de geblesseerden Kai Heerings weer een kans krijgen. De verdediger, die weg mag, zal het centrum gaan vormen met Letschert. Vooral voorin zijn de personele problemen het grootst. Buiten de afwezigen maakt Peterson ook niet zijn beste periode mee en is Rubin ook niet in topvorm. Verbeek liet tegen ADO wat van zijn kwaliteiten zien maar of dat voldoende is voor een basisplaats valt te bezien. Ook Haller liet de laatste weken niet zien waarom FC Utrecht op zoek moet naar acht ton om de spits te kunnen vastleggen. Grote vraag is wanneer Boymans eindelijk weer eens fit is. Zijn herstel duurt inmddels flink langer dan van tevoren gedacht.

De tegenstander: FC Twente

Ook FC Twente ziet niet in de beste fase. De club zit diep in de schulden en ook op het technisch vlak is flinke onrust. Zo willen de supporters dat de trainer opstapt maar die heeft weer het volle vertrouwen van de directie. Wat dat betekent is altijd maar weer de vraag. Vaak genoeg volgt dan toch nog gewoon ontslag. Overigens veelal zonder het gewenste resultaat. De Tukkers missen Stevens, Lachman en Engelaar.

Scheidsrechter in de Galgenwaard is morgen Ed Janssen. De wedstrijd begint om 16.45 uur en de kassa's zijn vanaf 14.45 uur geopend. Per FC Utrecht (s)cc zijn vier kaarten te koop. Volgende week speelt FC Utrecht een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Deventer.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: 

Ruiter

Van der Maarel - Letschert - Hardeveld

Janssen - Ayoub - Diemers

Rubin - Haller - Verbeek

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing