FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrtwe

01-03-2014

1 reactie


Hoewel het gat naar boven niet al te groot was, werd er toch vooral naar beneden gekeken. Door de drie punten is het gaatje naar de onderste plekken in ieder geval wat groter geworden. Met de wedstrijden tegen FC Twente en PSV voor de boeg, geen overbodige luxe. FC Twente staat niet voor niets op de tweede plaats en PSV lijkt het lek boven te hebben en blijft winnen.

Eindelijk wat positief nieuws uit de ziekenboeg. Cedric van der Gun en Jacob Mulenga trainen weer mee. Van der Gun zou zelfs al bij de wedstrijdselectie voor zondag kunnen zitten. Een beslissing daarover wordt vandaag of morgen genomen. Voor Bulthuis, Heerings, Janssen en Duplan komt dit alles nog te vroeg. Ayoub kan wel weer spelen en de zieke Van der Maarel is weer fit. Hij zal zijn vertrouwde positie als rechtsback weer innemen. Markiet zal weer centraal spelen maar dan wel rechts. Vorige week tegen Groningen stond hij geposteerd als linker centrale verdediger maar dat bleek geen succes. Daarom werd Delpierre naar links gedirigeerd. Heel langzaam komt wel de vraag naar voren waarom Wouters niet begint met Bjelica en Delpierre. Dan kan iedereen op zijn eigen positie spelen en hoeven rechtsbeners niet op links te spelen. Bij zijn invalbeurten liet Bjelica zeker geen slechte indruk achter.

De twee Aussies zijn weer geselecteerd voor hun land en ook Agudelo kreeg een uitnodiging voor het spelen van een interland. Hopelijk geeft dit deze drie ook een boost. Want tegen Twente moet er wel uit een ander vaatje getapt worden dan tegen Groningen. Hoewel alle supporters zullen tekenen voor weer drie punten, was het spel natuurlijk niet al te best. Het zo fijn zijn als FC Utrecht niet weer afhankelijk is van het optreden van Robbin Ruiter. De doelman houdt de ploeg vaak overeind en speelt zich daarbij ongetwijfeld in de kijker van andere clubs.

De tegenstander: FC Twente
Voor FC Twente is puntenverlies uit den boze. De achterstand op Ajax is inmiddels zes punten en bij alles minder dan een overwinning, lijkt een kampioenschap uitgesloten. Van de laatste vier ontmoetingen in de Galgenwaard werd er echter maar een gewonnen. Aan de andere kant werd er in die vier jaar ook niet verloren. De laatste overwinning van FC Utrecht dateert al weer van vijf jaar geleden. Toen werd het 3-0. FC Twente mist de geschorste Bengtsson. Mokhtar is daarentegen weer inzetbaar.

Scheidsrechter is zondag Van Sichem. De aftrap is om 12.30 uur. Op de wedstrijddag zijn de kassa's vanaf 10.30 uur geopend. Er geldt wel een clubkaartverplichting. Volgend weekend komt FC Utrecht op zaterdag in actie tegen PSV. De wedstrijd in Eindhoven begint om 20.45 uur.

 

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel - Markiet - Delpierre - Dorda

Toornstra - Sarota - Ayoub - Oar

De Ridder - Agudelo

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing