FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrtwe

17-11-2012

1 reactie


Zondag zal blijken hoe hard de klap van vorige week is aangekomen. De 4-0 nederlaag bij en tegen RKC Waalwijk was wel enigszins geflatteerd maar zal er zeker voor hebben gezorgd dat de opkomende euforie wel een beetje getemd is. Toch is er geen reden voor paniek. Daarvoor heeft de ploeg van Wouters al teveel punten en ook teveel goed voetbal voor laten zien. Natuurlijk zat het er steeds dichter aan te komen dat de ongeslagen uit-reeks een keer tot een einde moest komen. Dat het met zon'n grote nederlaag zou gebeuren, was niet verwacht, maar of je nou met 1-0 of 4-0 verliest, het blijven drie verliespunten.


In de Galgenwaard komt nu FC Twente op bezoek. De Tukkers mogen geen supporters meenemen nadat ze vorig seizoen vuurwerk in de Utrecht vakken hadden gegooid. Het uitvak zal nu bevolkt worden door kinderen van basisscholen uit de regio, die voor deze wedstrijd tegen gereduceerd tarief kaarten konden kopen. Maar liefst 2.500 kaarten zijn via deze actie verkocht zodat de Galgenwaard weer eens lekker vol zal zitten. Hopelijk zorgt een goede sfeer en een goede wedstrijd ervoor dat deze kinderen ook meteen het rood-witte gevoel krijgen en nooit meer loslaten.

Bij FC Utrecht zijn de internationals weer fit teruggekeerd op Zoudenbalch. Tommy Oar was belangrijk voor Australië (2 assists) en Mulenga en Asare speelden een helft mee met hun landenteam. Alle internationals wonnen hun wedstrijd. Adam Sarota, die de interland moest afzeggen wegens een blessure, is een twijfelgeval. Verder zijn Duplan, Van der Gun, Ayoub en Nilsson er zeker nog niet bij wegens hun blessures. Verder kan Wouters over iedereen beschikken. Indien Sarota niet kan spelen, zal Martensson waarschijnlijk weer op zijn positie starten. De Zweed, die vorige week voor het eerst weer eens een basisplek had, speelde vorige week niet gelukkig en werd in de rust vervangen door Schepers. De jongeling van Cambuur had ook geen gelukkige invalbeurt waardoor bij afwezigheid van Sarota de keuze dan wel weer zal vallen op Martensson.

De tegenstander: FC Twente
Door het gelijke spel tegen Vitesse verspeelde FC Twente vorige week de koppositie in de eredivisie. De ploeg van coach Steve McClaren speelt niet opvallend maar wel heel degelijk. Net als Vitesse loert het op de kansjes die altijd wel komen. Doelman Mihaylov is geblesseerd, net als Nacer Chadli. Leroy Fer is weer op de terug en na speelminuten in Jong Twente is de verwachting dat hij voor de wedstrijd weer bij de selectie zit. Of hij meteen al een basisplaats krijgt is de vraag. Vorig seizoen wist FC Twente met 2-6 in de Galgenwaard te winnen.

Scheidsrechter Danny Makkelie is morgen de leidsman. De aftrap is om 14.30 uur en de kassa's zijn zondag vanaf 12.30 uur geopend. Per FC Utrecht (s)cc zijn maximaal 4 kaarten te koop. Volgende week zaterdag gaat FC Utrecht in Nijmegen op bezoek bij N.E.C.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Ruiter
Van der Maarel - Van der Hoorn - Wuytens - Bulthuis
Kali - Sarota - Asare - Oar
Mulenga - Gerndt 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing